نانوایی‌ها و رستوران‌ها در صدر اخطار‌های کرونایی

سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام کرد:

سخنگوی وزارت بهداشت گفت:بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی مربوط به نانوایی‌ها و سپس رستوران‌هاست.

نانوایی‌ها و رستوران‌ها در صدر  اخطار‌های کرونایی

سخنگوی وزارت بهداشت گفت:بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی مربوط به نانوایی‌ها و سپس رستوران‌هاست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه به طور میانگین، در هفته‌های اخیر روند درصد رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور افزایشی بوده است، گفت: بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی مربوط به نانوایی‌ها و سپس رستوران‌هاست.
دکترسیما سادات لاری درباره وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور، گفت: به طور میانگین، در هفته‌های اخیر روند درصد رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور افزایشی بوده و در حال حاضر به ۸۲.۳۱ درصد رسیده است.
وی افزود: البته میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی استان‌ها مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان، قم، کردستان، اردبیل و مازندران در بازه زمانی ۲۶ آذر تا ۳ دی کمتر از ۷۵ درصد ارزیابی شده است.
  پلمب ۱۴۵۲۴ واحد متخلف از ۲۶ آذر تا ۳ دی
دكتر لاری با اشاره به میزان تخلفات بهداشتی و خلاف پروتکل‌های پیشگیری از کرونا در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، گفت: تعداد کل مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحد‌های کارگاهی که از تاریخ ۲۶ آذر تا ۳ دی ۱۳۹۹ اخطار دریافت کرده و به مراجع قضایی معرفی شدند، ۱۴ هزار و ۵۲۴ مورد است که ۷۹۹ مورد نیز پلمب شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت همچنین اظهار کرد:همچنان بیشترین موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی در میان اماکن عمومی مربوط به نانوایی‌ها و سپس رستوران‌هاست.
وي درباره وضعیت رعایت منع تردد در شهر‌ها نیز گفت: وضعیت رعایت منع تردد در شهر‌ها نیز در همین بازه زمانی به طور میانگین در کل کشور، بیش از ۸۵ درصد ارزیابی شده است.در این زمینه نیز برخی استان‌ها مثل سیستان و بلوچستان، هرمزگان و ایلام میزان رعایت کمتر از ۷۵ درصد
 داشتند.