موتورسواران همچنان در صدر مرگبارترین تصادفات

همزمان با روز جهانی «یابود قربانیان تصادفات» اعلام شد؛

همزمان با روز یادبود قربانیان تصادفات، آمارهای تازه پلیس راهور تهران بزرگ نشان می‌دهد که روند مرگ‌ومیر ناشی از حوادث رانندگی در پایتخت نگران‌کننده‌تر از سال‌های گذشته شده است؛ به‌گونه‌ای که کشته شدگان هر سه گروه کاربر ترافیک شامل خودروسواران، موتورسواران و عابران پیاده افزایش یافته است.

موتورسواران همچنان در صدر مرگبارترین تصادفات

همزمان با روز یادبود قربانیان تصادفات، آمارهای تازه پلیس راهور تهران بزرگ نشان می‌دهد که روند مرگ‌ومیر ناشی از حوادث رانندگی در پایتخت نگران‌کننده‌تر از سال‌های گذشته شده است؛ به‌گونه‌ای که کشته شدگان هر سه گروه کاربر ترافیک شامل خودروسواران، موتورسواران و عابران پیاده افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا، در همین راستا رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به افزایش چشمگیر تلفات رانندگان و سرنشینان خودرو و به‌ویژه در جوانان می‌گوید که سرعت غیرمجاز، بی‌توجهی به جلو و حتی رانندگی بدون گواهینامه، مهم‌ترین دلایل مرگبارترین سوانح امسال بوده است و هشدار می‌دهد که تنها در گروه خودروسواران، تلفات ۳۱ درصد رشد داشته و از اول امسال ۷۶ نفر جانشان را از دست داده‌اند.
 افزایش همزمان تلفات سه گروه ترافیکی در تهران
به مناسبت روز «یادبود قربانیان تصادفات» ، سرهنگ جوانبخت در گفتگو با ایسنا گفت: بر حسب آمار امسال، متأسفانه شاهد هستیم که تعداد کشته شدگان تصادفات از هر سه گروه کاربر ترافیکی شامل خودروسوار، موتورسوار و عابرپیاده در شهر تهران افزایش یافته است.
 رشد ۳۱ درصدی تلفات خودروسواران
وی با بیان اینکه تعداد سرنشینان خودرو که جان خود را از دست داده‌اند به صورت چشمگیری افزایش یافته؛ افزود: در گروه خودروسواران شاهد هستیم که آمار کشته شدگان ۳۱ درصد افزایش یافته که این عدد بسیار بزرگ است و در واقع از اول امسال  ۷۶ نفر شامل راننده خودرو و سرنشینان جان خود را از دست داده‌اند.
 رانندگی بدون گواهینامه و سرعت غیرمجاز، عامل تلفات جوانان ۲۰ تا ۳۰ سال
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: متأسفانه علت این نوع تصادفات، عدم توجه کافی به جلو و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از سرعت غیرمجاز بوده است. همچنین این کشته شدگان در رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال قرار دارند که این مسئله بسیار برای ما ناراحت کنند است؛ زیرا این افراد نسل جوان ما هستند که باید آینده کشور را بسازند، اما متأسفانه به خاطر تجربه سرعت بالا و نداشتن هوشیاری کامل در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند.
جوانبخت گفت: این نکته قابل توجه است که برخی از این افراد، اصلا گواهینامه رانندگی نداشته‌اند؛ اما در ساعات شب پشت فرمان نشسته‌اند و حتی چند نفر دیگر را نیز با خود همراه کرده‌اند و در تصادفات جان خود و دیگران را به خطر انداخته‌اند.
وی تاکید کرد که ۵۲ نفر از کشته شدگان راننده خودرو بودند؛ در حالیکه ۲۴ نفر از این کشته شدگان، سرنشین بودند که تنها به خاطر تصمیمات اشتباه راننده، جان خود را از دست داده‌اند.
 موتورسواران همچنان در صدر مرگبارترین تصادفات
جوانبخت گفت: البته هنوز هم بیشترین تعداد کشته شدگان تصادفات، مربوط به موتورسیکلت سواران و سرنشینان آنها است که آنها نیز با سهم ۵۱ درصدی، بیشترین آمار مرگ و میر در تصادفات را دارند و بیشتر این کشته شدگان نیز خود موتورسواران هستند. متأسفانه در تصادفات موتورسیکلت‌ها شاهد هستیم که ۶۷ درصد از آنها در این تصادفات مقصر بوده‌اند؛ یعنی به جایی برخورد نکرده‌اند و تنها به خاطر سرعت بالا و تغییر مسیرناگهانی، واژگون شده‌اند.