تشدید نظارت بر نانوایی‌های سطح شهرستان به منظور رعایت پروتکل‌ های بهداشتی

سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس تاکید کرد:

دومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان شهرستان قدس به ریاست سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس و با حضور نمایندگان دستگاه های اجرائی مرتبط در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.علیرضا ناصری پور سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس در دومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان این شهرستان تاکید کرد: با توجه به موج دوم شیوع ویروس کرونا و حساسیت پخت نان، تشدید نظارت بر نانوایی ها به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت یک ضرورت است.



دومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان شهرستان قدس به ریاست سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس و با حضور نمایندگان دستگاه های اجرائی مرتبط در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.علیرضا ناصری پور سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری قدس در دومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان این شهرستان تاکید کرد: با توجه به موج دوم شیوع ویروس کرونا و حساسیت پخت نان، تشدید نظارت بر نانوایی ها به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط اتحادیه نانوایان و شبکه بهداشت یک ضرورت است.
وی در ادامه افزود: کیفیت پخت نان از آنجا که با سلامت مردم سرو کار دارد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و لازم است همه نانوایان رعایت موارد مربوط به پخت نان با کیفیت را مد نظر قرار دهند.
ناصری پور در پایان بر نظارت دقیق و کارشناسانه بر عملکرد نانوایی‌ها و نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز شهرستان، میزان چانه و قیمت بر اساس نرخ مصوب و اجرای دقیق دستورالعمل بهداشتی توسط اتحادیه نانوایان تاکید کرد.