تهدیدات تازه وزیر جنگ اسرائیل علیه ایران و یمن

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، در واکنش به تشدید محاصره دریایی و هوایی از سوی مقاومت یمن، بار دیگر با طرح ادعای حمایت تسلیحاتی ایران از انصارالله، تهدیدات تازه‌ای را مطرح کرد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، در واکنش به تشدید محاصره دریایی و هوایی از سوی مقاومت یمن، بار دیگر با طرح ادعای حمایت تسلیحاتی ایران از انصارالله، تهدیدات تازه‌ای را مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس؛ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جدیدترین لفاظی علیه ایران و مقاومت یمن، گفت که اسرائیل به هیچ طرفی اجازه نمی‌دهد که به آن ضربه سختی وارد کند.
وی گفت: «اسرائیل باید بتواند با قدرت در برابر هر تهدید و هر دشمنی از خود دفاع کند. این در گذشته در برابر چالش‌های بسیاری صادق بوده و در آینده نیز چنین خواهد بود».
اسرائیل کاتز افزود: «حوثی‌ها اگر به شلیک به سمت ما ادامه دهند، ضربات سنگینی از اسرائیل دریافت خواهند کرد. ارتش اسرائیل برای هر مأموریتی آماده است. من همچنین به رهبران ایران که حوثی‌ها را تأمین مالی و تسلیحاتی و هدایت می‌کنند، هشدار می‌دهم».این اظهاراتی در حالی صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که ایالات متحده بمباران یمن را متوقف خواهد کرد و گفت که یمن موافقت کرده است که حمله به کشتی‌های آمریکایی را نیز متوقف کند.
صنعا نیز دیروز اعلام کرد که توافق آتش‌بس با آمریکا شامل اسرائیل نمی‌شود و کشتی‌های مرتبط با رژیم اشغالگر در دریای سرخ همچنان هدف قرار خواهند گرفت. پس از آن نیز نیروهای مسلح یمن، در واکنش به حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا، اراضی اشغالی را با پهپاد هدف قرار دادند.
با این وجود، کاتز با تکرار ادعای خود درباره پشتیبانی تسلیحاتی ایران از انصارالله یمن، نوشت: «دوران جنگ‌های نیابتی به پایان رسیده و محور شر سقوط کرده است. شما مسئولیت مستقیم دارید. همان کاری که با حزب‌الله در بیروت، حماس در غزه، اسد در دمشق و حوثی‌ها در یمن کردیم، با شما نیز در تهران خواهیم کرد».