آنروا: فاجعه انسانی در غزه «ما فوق تصور» است

آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که اوضاع انسانی در نوار غزه فاجعه‌آمیز و مافوق تصور است.

آژانس امداد و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که اوضاع انسانی در نوار غزه فاجعه‌آمیز و مافوق تصور است.
به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، آنروا در بستر ایکس اعلام کرد با ورود محاصره کامل غزه به هفته نهم، چاره‌ای جز تلاش‌های بین‌المللی برای مقابله با این فاجعه انسانی بی‌سابقه وجود ندارد.
سازمان‌های غذایی فعال در نوار غزه نیز اعلام کرده بودند که با توجه به محاصره صهیونیست‌ها و ممانعت آنها از ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه، چادر، غذا و سوختی برای آوارگان باقی نمانده است.
آنروا پیشتر اعلام کرده بود: ۳ هزار کامیون کمک در انتظار گشایش گذرگاه‌ها و ورود به نوار غزه هستند.در ۷ اردیبهشت نیز «عدنان ابو حسنه»، سخنگوی آنروا اعلام کرد اوضاع انسانی در نوار غزه به سطح فاجعه‌آمیز رسیده، به صورتی که ساکنان این منطقه با بحران غذا، آب و داروی بی‌سابقه مواجه هستند.اکثر ساکنان غزه در روز یک وعده غذا می‌خورند و جیره غذایی به سرعت در حال اتمام است.