رابطه شما با فلفل قرمز چگونه است؟!

شايد باوركردني نباشد، اما بسياري از مردم دنيا فلفل قرمز را پادشاه گیاهان دارویی معرفی مي‎دانند، زيرا پادشاه گیاهان دارویی به دلیل توانایی فلفل برای درمان بسیاری از مشکلات انسان است. اغلب مردم ما هم غذاهاي تند را دوست دارند؛ اين تنها مختص مناطق گرمسير كشور نيست، كه براي تحمل هواي گرم، بايد از مواد غذايي تند و گرم استفاده كنند تا بدن بتواند دماي خود را تنظيم كند. در اغلب مناطق كشور، با انواع آب‎وهوا و سليقه‎هاي مختلف غذايي، اغلب مردم از خوردن غذاهاي تند لذت مي‎برند. شايد به قول قديمي‎ها، اين كه ناگهان ما تمايل به خوردن غذايي را پيدا مي‎كنيم همان پيام بدن باشد كه از ما چيزي را كه كم دارد، يا به آن نياز دارد، مي‎خواهد. بنابراين بياييد كمي درباره فلفل قرمز يا چيلي با هم صحبت كنيم.

رابطه شما با فلفل قرمز چگونه است؟!



شايد باوركردني نباشد، اما بسياري از مردم دنيا فلفل قرمز را پادشاه گیاهان دارویی معرفی مي‎دانند، زيرا پادشاه گیاهان دارویی به دلیل توانایی فلفل برای درمان بسیاری از مشکلات انسان است. اغلب مردم ما هم غذاهاي تند را دوست دارند؛ اين تنها مختص مناطق گرمسير كشور نيست، كه براي تحمل هواي گرم، بايد از مواد غذايي تند و گرم استفاده كنند تا بدن بتواند دماي خود را تنظيم كند. در اغلب مناطق كشور، با انواع آب‎وهوا و سليقه‎هاي مختلف غذايي، اغلب مردم از خوردن غذاهاي تند لذت مي‎برند. شايد به قول قديمي‎ها، اين كه ناگهان ما تمايل به خوردن غذايي را پيدا مي‎كنيم همان پيام بدن باشد كه از ما چيزي را كه كم دارد، يا به آن نياز دارد، مي‎خواهد. بنابراين بياييد كمي درباره فلفل قرمز يا چيلي با هم صحبت كنيم.
فلفل قرمز يا همان چیلی از میوه‎های گیاهان فلفلی است که به خاطر طعم تندشان معروف هستند.فلفل قرمز با فلفل دلمه‎ای و گوجه فرنگی مرتبط است و بیشتر به گونه‎ای تعلق دارد که از لحاظ علمی به‎عنوان کاپسیکوم آنوم شناخته می‎شود. فلفل چیلی خام عمدتاً از آب (88 درصد) و کربوهیدرات‎ها (9درصد) تشکیل شده است.
هر100 گرم فلفل چیلی، اين مواد را در خود دارد: 40 کالری انرژي، آب 88 درصد، 9 گرم پروتئین، 8 گرم کربوهیدرات، 3 / 5 گرم شکر، 5 / 1 گرم فیبر،  4/0 گرم چربی، چربی اشباع شده (04/0گرم)، 02/0 گرم چربی تک اشباعی،  24 / 0 گرم چربی غیر اشباع شده، امگا3، 10 گرم، امگا6 ،23/0 گرم، چربی ترانس‎دار.
 ويتامين‎هاي موجود در فلفل قرمز شامل ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K1، ویتامین A و مواد معدني موجود در آن شامل پتاسيم و مس مي‎باشد.
اما عامل موثر در فلفل قرمز وجود ماده‎اي به نام  کپسايكين است؛ کاروتنوئید اصلی در فلفل قرمزكه مسئول رنگ قرمز فلفل است و اغلب بیش از 50 درصد کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل می‌دهد. ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی قوی آن ممکن است و ضد سرطان عمل مي‎کند.
کپسایکین دارای خاصیت آرام کننده درد می‌باشد. زمانی‌که به‌صورت کرم به پوست مالیده شود می‌تواند درد را التیام بخشد، چرا که کپسایكین به کاهش مقدار ماده P، نوروپپتید تولید شده توسط بدن که به مغز می‌رود تا سیگنال درد را کاهش دهد، کمک می‌کند. هنگامی که ماده P کمتر تولید می‌شود، سیگنال‌های درد دیگر به مغز نمی‌رسد و احساس درد کاهش می‌یابد.
فلفل قرمز به‌عنوان غذای امن شناخته می‌شود. با این حال، مصرف بیش از حد آن در یک وعده غذایی ممکن است همراه با درد معده و احساس بیماری باشد. اگر مصرف داروهای فشار خون بالا مانند مهارکننده های ACE را قبل از مصرف کپسایكین انجام دهید، با پزشک خود مشورت کنید زیرا ممکن است موجب سرفه شود.