پنالتی استقلال اشتباه بود، گل سالم خیبر سوخت

نادر جعفری کارشناس داوری فوتبال:

نادر جعفری کارشناس داوری فوتبال کشورمان به تشریح قضاوت داور دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر پرداخت.

نادر جعفری کارشناس داوری فوتبال کشورمان به تشریح قضاوت داور دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر پرداخت.
نادر جعفری در گفت‌وگو با  تسنیم درباره قضاوت احمد محمدی در دیدار خیبر خرم‌آباد - استقلال اظهار داشت: به نظرم داور قضاوت خوبی نداشت. در دقیقه 5 یک پنالتی برای استقلال گرفته شد که به نظر من اشتباه بود و یک برخورد عادی در جریان بازی صورت گرفت.
وی راجع به پنالتی اعلام شده به سود خیبر خرم‌آباد در دقیقه 25 تصریح کرد: این صحنه پنالتی و تصمیم داور کاملاً درست بود. بازیکن استقلال بی‌احتیاطی کرد و پای بازیکن خیبر را زد.
کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره گل‌های مردود اعلام شده خیبر توضیح داد: در دقیقه 41 آفساید بازیکن خیبر به درستی اعلام شد، اما در دقیقه 45 گل خیبر کاملاً درست بود و نمی‌دانم چرا داور آن را مردود اعلام کرد. در آن صحنه محمدی ابتدا گل را اعلام کرد، اما VAR به اشتباه دخالت کرد و تصمیم داور برگشت.
جعفری در مورد صحنه مشکوک دقیقه 59 داخل محوطه استقلال نیز خاطر نشان کرد: این صحنه پنالتی نبود. به هر حال بعضی برخوردها اجتناب‌ناپذیر است و برخورد مدافع استقلال با بازیکن حریف هم عادی بود.