باغ گیاه‌شناسی ایران جزو ۱۰ باغ برتر جهان است

یک مسئول دولتی با بیان این که باغ گیاه‌شناسی ایران جزو ۱۰ باغ برتر جهان به شمار می‌رود، گفت:این باغ دارای ۲۲ رویشگاه با تنوع گیاهان ایرانی و خارجی بسیاری است.

یک مسئول دولتی با بیان این که باغ گیاه‌شناسی ایران جزو ۱۰ باغ برتر جهان به شمار می‌رود، گفت:این باغ دارای ۲۲ رویشگاه با تنوع گیاهان ایرانی و خارجی بسیاری است.به گزارش مهر،  تور رسانه‌ای جشنواره گل‌های داوودی و نشست خبری مدیریت ضایعات بخش کشاورزی با حضور غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در محل باغ گیاه‌شناسی برگزار شد.
یوسف اجنی، عضو هیات علمی بخش تحقیقات گیاه‌شناسی با  بیان اینکه باغ گیاه‌شناسی دارای ۲۲ رویشگاه است، گفت:گونه‌های مختلف گیاهان ایرانی و خارجی در این باغ نگهداری می‌شود که رویشگاه گل‌های داوودی یکی از این بخش‌ها است.
وی افزود:۵۰۰ هکتار از باغ گیاه‌شناسی به گونه‌های مختلف و متنوع گل‌های داوودی در اندازه و رنگ‌های گوناگون اختصاص دارد.
وی با اشاره به آبیاری این میراث ۶۰ ساله ایران، اظهار کرد:آبیاری گیاهان این باغ به شکل تحت فشار بوده اما به دلیل کاهش بارش‌ها و کمبود منابع آبی به دنبال استفاده از پساب‌های تصفیه شده برای ادامه حیات این رویشگاه هستیم.این عضو هیات علمی بخش تحقیقات باغ گیاه‌شناسی در ادامه گفت:این باغ جزو ۱۰ باغ برتر گیاه‌شناسی جهان محسوب شده که هر ساله در فصول مختلف محل بازدید علاقه‌مند است.