پرسپولیس هجومی‌تر شده است

مرتضی فنونی‌زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس:

مرتضی فنونی‌زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس ، درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر گفت: پرسپولیس در این دیدار نمایش خوبی داشت و نتیجه منطقی گرفت. تیم از لحاظ فنی بهتر شده و به مرور هماهنگی بین بازیکنان در حال شکل‌گیری است.

پرسپولیس هجومی‌تر شده است

مرتضی فنونی‌زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس ، درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در هفته دهم لیگ برتر گفت: پرسپولیس در این دیدار نمایش خوبی داشت و نتیجه منطقی گرفت. تیم از لحاظ فنی بهتر شده و به مرور هماهنگی بین بازیکنان در حال شکل‌گیری است. با وجود برخی کمبودها؛ رضا درویش مدیرعامل باشگاه، زحمات زیادی کشیده و انصافاً باید قدردان تلاش‌هایش بود. دیدن حمایت افرادی مثل پیمان حدادی که با کلاه هواداری در بین هواداران حاضر شد برای ما خوشحال‌کننده است چرا که این روحیه هواداری در مدیران بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به عملکرد حریف ادامه داد: استقلال خوزستان تیمی محترم است، اما نمی‌توان بهانه یک هفته تمرین نکردن را عامل شکست دانست. تیم حرفه‌ای باید همیشه آماده باشد. ما در دهه شصت هفته‌ای ۳ جلسه تمرین می‌کردیم و تیم همیشه سرحال بود. تیمی که ساختار و انگیزه دارد با هر شرایطی آماده مسابقه است.
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره سبک بازی تیم تصریح کرد: با حضور اوسمار ویرا پرسپولیس نسبت به گذشته هجومی‌تر شده است. در زمان‌های قبل تیم بیش از حد محتاط بازی می‌کرد و توپ‌ها زیاد به عقب برمی‌گشت. حالا شاهد بازی رو به جلو هستیم و همین موضوع باعث شده موقعیت‌های گل بیشتری ایجاد شود.
فنونی‌زاده در ادامه عنوان داشت: بازیسازی از دروازه در فوتبال مدرن اهمیت دارد، اما نباید باعث کندی بازی شود. وقتی تیم حریف از جلو پرس می‌کند دروازه‌بان مجبور است توپ را بلند بفرستد و مالکیت از دست می‌رود. فوتبال باید هجومی و تماشاگر پسند باشد نه صرفاً بر پایه پاس‌های بی‌ثمر در عقب زمین دنبال شود.