هر ۱۰ روز یک قطار کانتینری از روسیه وارد بندر خشک آپرین تهران می‌شود

معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن:

وی افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا حجم قطارهایی را که به سمت داخل کشور حرکت می‌کنند، چه در قالب ترانزیت و چه واردات، افزایش دهیم. این نخستین قطاری است که از روسیه وارد کشور شده و محموله آن کاغذ است.

هر ۱۰ روز یک قطار کانتینری از روسیه وارد  بندر خشک آپرین تهران می‌شود

معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن گفت:در حال حاضر به‌صورت میانگین هر ۱۰ روز یک قطار کانتینری ترانزیتی از روسیه وارد کشور می‌شود و هماهنگی‌ها در حال انجام است.
به گزارش مهر، مرتضی جعفری معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم ورود نخستین قطار از روسیه به بندر خشک ریلی تهران، با اشاره به جزئیات ورود این قطار گفت: این قطار شامل ۶۰ کانتینر است که هر کانتینر حدود ۲۵ تن وزن دارد.
وی افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا حجم قطارهایی را که به سمت داخل کشور حرکت می‌کنند، چه در قالب ترانزیت و چه واردات، افزایش دهیم. این نخستین قطاری است که از روسیه وارد کشور شده و محموله آن کاغذ است.
جعفری تصریح کرد: در حال حاضر به‌صورت میانگین هر ۱۰ روز یک قطار کانتینری ترانزیتی از روسیه وارد کشور می‌شود و هماهنگی‌ها در حال انجام است تا تعداد این قطارها افزایش یابد.
وی بیان کرد: محموله این قطار از مسکو روسیه حرکت کرده و پس از طی مسیر ۱۰ روزه وارد کشور شده است. از این بندر خشک، بار تخلیه و سپس به سمت کشور عراق بارگیری می‌شود.
معاون بازرگانی و بهره‌برداری راه‌آهن در تشریح برنامه‌های توسعه‌ای بنادر خشک بیان کرد: واقعیت این است که در کشور قصد داریم مراکز بنادر خشک را توسعه دهیم، چراکه این مراکز از یک‌سو موجب کاهش حجم بارهای متوقف‌شده در بنادر کشور می‌شوند و
 از سوی دیگر در نزدیکی شهرهای محل مصرف مستقر خواهند شد تا از طریق ریل، بارها به‌صورت مستقیم و منظم به این مناطق ارسال شوند.
وی افزود: در حال حاضر کشورهایی که در حوزه حمل‌ونقل ریلی با آن‌ها همکاری داریم شامل کشورهای عضو CIS، روسیه، ترکیه، افغانستان و پاکستان هستند. بسته به نوع بار، برخی از محصولات از ایران
 به این کشورها صادر می‌شود و برخی نیز به‌عنوان واردات یا ترانزیت از مسیر ایران عبور می‌کنند.