تغییر در استقلال مقابل مس محسوس بود

محمدرضا مهران‌پور پیشکسوت استقلال:

محمدرضا مهران‌پور پیشکسوت استقلال درباره برد استقلال مقابل مس رفسنجان گفت: نشانه‌های خوبی از تغییر در این بازی رویت شد و می‌توانیم بگوییم که استقلال در این مسابقه بهتر از دیگر دیدارها بازی کرد.

تغییر در استقلال مقابل مس محسوس بود

 محمدرضا مهران‌پور پیشکسوت استقلال  درباره برد استقلال مقابل مس رفسنجان گفت: نشانه‌های خوبی از تغییر در این بازی رویت شد و می‌توانیم بگوییم که استقلال در این مسابقه بهتر از دیگر دیدارها بازی کرد.
وی افزود: حضور ساپینتو لب خط باعث افزایش روحیه بازیکنان شده بود و شاید حتی بشود گفت شناخت او هم از بازیکنانش افزایش یافته و این مساله در برد دخیل بود.
پیشکسوت استقلال درباره شانس قهرمانی استقلال عنوان کرد: متاسفانه یا خوشبختانه لیگ‌مان به طرز عجیبی جلو می‌رود و صدرنشین‌مان تنها ۱۲ امتیاز دارد. همین حالا پرسپولیس تنها ۴ امتیاز با صدر فاصله دارد و در واقع می‌توان گفت هیچ تیمی وارد بحران نشده است. هنوز فاصله‌ها زیاد نشده و استقلال می‌تواند خود را به صدر  برساند.
مهران‌پور ادامه داد: با یک برد نمی‌توان تحلیل کرد که استقلال همه مشکلات را پشت سر گذاشته اما باید بگویم که آبی‌پوشان به این برد نیازی شدید داشت. استقلال در زمانی که به شدت به برد نیاز داشت آن را کسب کرد.
پیشکسوت استقلال در پایان درباره بازی بعدی این تیم مقابل الوحدات عنوان کرد: شرایط استقلال بهتر شده و با حمایت تماشاگران این تیم می‌تواند الوحدات را شکست دهد. بازي‌های رو در رو و ۶ امتیازی باقی مانده و ایرانیان هم مرد روزهای سخت هستند. به نظرم با درخشش در این بازی‌ها استقلال می‌تواند در لیگ قهرمانان هم موفق شود.