برداشت انگور یاقوتی در آبدانان؛عطر زندگی در تاکستان‌ها پیچید

باغداران آبدانان با وجود خشکسالی‌های پی‌درپی با تلاش و پشتکار خود، توانسته‌اند محصول انگور یاقوتی را با کیفیتی بی‌نظیر روانه بازار کنند.

باغداران آبدانان با وجود خشکسالی‌های پی‌درپی با تلاش و پشتکار خود، توانسته‌اند محصول انگور یاقوتی را با کیفیتی بی‌نظیر روانه بازار کنند.
شهرستان آبدانان در جنوب استان ایلام، با آب و هوای گرمسیری و تاکستان‌های سرسبز، این روزها میزبان برداشت انگور یاقوتی، یکی از باکیفیت‌ترین و نوبرانه‌ترین انگورهای ایران است.
باغداران آبدانانی، با شور و اشتیاق فراوان، در حال برداشت محصول خود هستند و امید دارند امسال با برداشت خوب، رونقی به زندگی خود ببخشند.
یکی از باغداران منطقه، در گفتگو با مهر ضمن ابراز خرسندی از کیفیت بالای محصول امسال، گفت:محصول انگور در شهرستان آبدانان استان ایلام با کیفیت بالایی تولید می‌شود.اگر برداشت خوب باشد، امسال نزدیک به ۳۰۰ میلیون تومان برداشت داریم.با خانواده می‌آییم اینجا کار می‌کنیم، لذت بخش است و زندگی جریان دارد.
علی عزیزی با اشاره به نقش انگور در ایجاد اشتغال، افزود:در این باغ ۸ نفر تقریباً مستقیم و ۱۰ نفر غیر مستقیم مشغول به کار هستند.
وی تصریح کرد: تولید انگور در ایلام، نقش مهمی در اقتصاد و اشتغال‌زایی این استان ایفا می‌کند. بسیاری از خانوارهای روستایی در ایلام، از طریق کشت و برداشت انگور امرار معاش می‌کنند.
 تولید انگور یاقوتی محصولی نوبرانه و باکیفیت
رئیس جهاد کشاورزی استان ایلام نیز در گفتگو با مهر اظهار کرد: گرمای هوای مناطق گرمسیری استان ایلام، راه رسیدن انگورهای باکیفیت و نوبرانه را هموارتر کرده است.برداشت انگور در شهرستان آبدانان از اوایل خرداد آغاز شده و تا اواسط مرداد ادامه دارد.
حشمت عزیزان بیان کرد:بخش کلات مورموری، یکی از قطب‌های تولید انگور در آبدانان است که برداشت انگور در باغات آن آغاز شده است.