جای سپاهان و پرسپولیس باید عوض می شد

با توجه به سود قطعی سپاهان در امتیازات ؛

تحلیل دقیق عملکرد داوران در فصل بیست‌و‌چهارم لیگ برتر نشان می‌دهد تیم نساجی بیشترین ضربه را از اشتباهات داوری خورده است و سپاهان و چادرملو بیشترین سود را برده‌اند.

جای سپاهان و پرسپولیس باید عوض می شد

تحلیل دقیق عملکرد داوران در فصل بیست‌و‌چهارم لیگ برتر نشان می‌دهد تیم نساجی بیشترین ضربه را از اشتباهات داوری خورده است و سپاهان و چادرملو بیشترین سود را برده‌اند.
حیدر سلیمانی در گفت‌و‌گو با تسنیم با نگاه آماری به قضاوت داوران در فصل بیست‌و‌چهارم لیگ برتر اظهار داشت: با توجه به بررسی عملکرد داوران در 240 بازی لیگ برتر در فصل بیست‌و‌چهارم، از آمارهای به دست آمده می‌توان نتیجه گرفت که داوری در فصل گذشته انتظارات تیم‌ها، هواداران و جامعه فوتبال را برآورده نکرده است. نکته حائز اهمیت این است که علیرغم استفاده از VAR اشتباهات تأثیرگذاری را هم شاهد بودیم که روی امتیازات تیم‌ها موثر بود. البته باید به این نکته اشاره کنم که اشتباهات نسبت به فصل قبل کمتر شد، اما انتظار داشتیم که به حداقل برسد که این اتفاق نیفتاد.
وی در پایان با جمع‌بندی اشتباهات رخ داده در داوری تیم‌ها اظهار کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده در مجموع نمودارها برخی از تیم‌ها به‌طور قطعی سود یا زیان کرده‌اند. بیشترین ضرر را تیم نساجی با چهار امتیاز متحمل شده است و در مقایسه با سود قطعی شمس آذر می‌توانست در لیگ برتر بماند و نماینده سقوط کند. با توجه به سود قطعی سپاهان در امتیازات باید در رتبه سوم جدول قرار می‌گرفت و جای این تیم با پرسپولیس عوض می‌شد. بیشترین سود در این بخش را سپاهان و چادرملو با چهار امتیاز برده‌اند. بیشترین زیان را تیم‌های نساجی، گل گهر و استقلال خوزستان در امتیازات قطعی متحمل شده‌اند. در بخش امتیازات احتمالی هم تیم خیبر با هشت امتیاز بیشترین سود را داشته است و تیم نساجی با هفت امتیاز بیشترین زیان را در بحث تصمیمات اشتباه داوران متحمل شده است.