عارف: اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولیدکنندگان ایجاد شود

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: وظیفه دولت برداشتن موانع است اما به زبان صنعتگران وظیفه دولت این است که مانع جدید نگذارد و در دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولید کنندگان ایجاد شود.

عارف: اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولیدکنندگان ایجاد شود

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: وظیفه دولت برداشتن موانع است اما به زبان صنعتگران وظیفه دولت این است که مانع جدید نگذارد و در دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولید کنندگان ایجاد شود.
به گزارش ایرنا از ریاست جمهوری، محمدرضا عارف در ادامه سفر به استان آذربایجان شرقی در آیین راه‌اندازی فاز یک کارخانه کشت و صنعت دشت میوه آذربایجان با بیان اینکه تجربه گذشته نشان داده به دلیل اینکه دولت امور اجرایی را بر عهده دارد، ظرفیت رشد با عوامل دولتی سقفی محدود اما با مردم سقف نامحدود دارد، گفت: تجربه انقلاب اسلامی بیانگر آن است که هر جا مردم ورود پیدا کردند ظرفیت‌ها نامحدود شد و به اهداف خود کاملاً‌ رسیدیم و این نگاه همان راهبرد دولت چهاردهم است.
وی افزود: وظیفه دولت برداشتن موانع است اما به زبان صنعتگران وظیفه دولت این است که مانع جدید نگذارد و در دولت وفاق ملی اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولید کنندگان ایجاد شود.
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه با پیش فرض اعتماد به مردم و قانون دولت باید تسهیل‌گر و نه مچ‌گیر باشد،اظهار کرد:‌ اگر قانون با فرض تسهیل‌گری نوشتیم موانع نیز از بین می‌رود و نگاه دولت این است که مشکلات را تخصصی و ویژه و هم به طور عام رفع کند.
معاون اول رئیس‌جمهور اضافه کرد: شعار خودکفایی و خود اتکایی را در صنعت و کشاورزی با وجود کمبودهای آب و کاهش نزولات آسمانی دنبال می‌کنیم.عارف: اجازه نمی‌دهیم موانعی بر سر راه تولیدکنندگان ایجاد شود
عارف با تاکید بر اینکه تولید را برای اشتغال، ‌تأمین مایحتاج مردم و افزایش ثروت می‌خواهیم، بیان کرد: منظور از تولید، در حوزه تمدنی مشترک است که جمعیت ۳۰۰ میلیون نفری با اشتراکات فراوان فرهنگی، ‌تاریخی و تمدنی داریم.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری همواره به اقتصاد در نامگذاری سال‌ها اولویت دادند و شعار دولت چهاردهم اقتصاد و توجه به معیشت مردم است و در هر اقدام اصلاحی و ترمیمی اقتصادی باید معیشت مردم درنظر گرفته شود و آسیبی به آن وارد نشود و هر برنامه اقتصادی باید پیوست معیشتی داشته باشد.