حضور دو معلم خراسان رضوی در جمع معلمان نمونه کشوری

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در نشست خبری به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: در راستای تحقق شعار نهضت ملی عدالت آموزشی که از سوی دولت چهاردهم مطرح شده است همه تلاش خود را انجام خواهیم داد.

مشهد-خبرنگار آفرينش
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در نشست خبری به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: در راستای  تحقق شعار نهضت ملی عدالت آموزشی که از سوی دولت چهاردهم مطرح شده است همه تلاش خود را انجام خواهیم داد.
مصطفی اسدی با اشاره به اینکه  ۷۵ درصد از مدارس غیراستاندارد استان شناسایی شده و مدارس خشتی و گلی و مدارس کانکسی تخریب و جمع‌آوری خواهند شد، تصریح کرد: : براساس آخرین پایش‌ها، ۶۱ هزار دانش‌آموز تبعه خارجی در سراسر استان داریم که با کد اعلامی از سوی استانداری اعلام می‌شود.
وی همچنین در مورد شهریه گران مدارس غیرانتفاعی نیز یادآور شد: شهریه مدارس غیر دولتی به پیشنهاد همین مدارس افزایش می‌یابد و نظام پیشنهادات به ادارات کل استان‌ها اعلام می‌شود. در حال حاضر برخی از مدارس حین ثبت نام درخواست وجه اضافه داشتند که این حرکت غیرقانونی بوده و مورد تایید ما نیست. بنابراین بر اساس قانون، مدارس باید شهریه ثابت سال گذشته را به شکل علی الحساب برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ در نظر بگیرند.
 اسدی به اهمیت هوش مصنوعی در آموزش های کنونی اشاره داشت و بیان کرد: هیچ اتفاق مثبتی در کشور رخ نخواهد داد مگر آنکه معلمان تکریم شوند و آموزش و پرورش در جایگاه واقعی خود قرار گیرد و  پیشرفت واقعی تنها از مسیر معلمان می‌گذرد.
وی از حضور 2معلم خراسان رضوی از شهرستان های سرولایت و قوچان در جمع معلمان نمونه کشوری  خبر داد و افزود: برگزاری همایش خیرین مدرسه ساز با حضور یک هزار خیر و نیز برگزاری اجلاس پایانی هفته معلم در 18 اردیبهشت ماه از جمله برنامه‌های پایانی این هفته است .