معادلات انرژي

۰

 

اقدام‌های پیشگیرانه پالایشگاه بندرعباس برای مقابله با ویروس کرونا
پالایشگاه نفت بندرعباس برنامه‌های پیشگیرانه و کنترلی خود در مقابله با ویروس کرونا را در سه محور اقدام‌های مدیریتی، بهداشتی و همچنین آموزشی و آگاه‌سازی برنامه‌ریزی کرده است.
به گزارش شانا به نقل از پالایشگاه بندرعباس، محسن قضاوتی،
مدیر بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس در این باره گفت: به‌منظور عملکرد مؤثر و به‌موقع در اجرای برنامه‌های کنترلی، هم‌زمان با شیوع بیماری کووید ۱۹ در سطح کشور، ستاد پیگیری و پیشگیری از سرایت ویروس کووید ۱۹ در پالایشگاه نفت بندرعباس راه‌اندازی و تصمیم‌های لازم برای اجرای اقدام‌های مراقبتی مناسب برای حفظ سلامت کارکنان و همچنین جلوگیری از خلل در تولید در این کمیته اتخاذ شد.
وی افزود: در این ستاد که مدیران ارشد و رؤسای شرکت حضور دارند، براساس دستورعمل‌ها و بخشنامه‌های وزارت بهداشت و درمان کشور و سازمان بهداری و بهداشت صنعت نفت و همچنین رصد گزارش‌های میدانی از سطح پالایشگاه تدابیر لازم در سه محور مدیریتی، بهداشتی و برنامه‌های آموزشی و آگاه‌سازی اندیشیده شده است.
قضاوتی تصریح کرد: تولید آب ژاول با توجه به ظرفیت‌های پالایشگاهی برای ضدعفونی اماکن و ساختمان‌ها در پالایشگاه و شهرک مسکونی مروارید، اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و کاهش ترددها در پالایشگاه با تعطیلی کارکنان روزکار و استفاده حداقلی از نیروها در بخش‌های حساس و ضروری، تعیین کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای براساس معاینات دوره‌ای و اعطای مرخصی به آنان، تعطیلی جلسات، کلاس‌های آموزشی، سمینارها، برگزاری جلسات اضطراری با سازمان‌ها، اداره‌ها و نهادها به‌صورت ویدئوکنفرانس، استقرار کانکس بهداری قبل از گیت ورودی برای ارجاع موارد مشکوک و اطمینان از سلامت کارکنان، راه‌اندازی واحد تریاژ برای معاینه اولیه موارد مشکوک به ویروس کرونا در درمانگاه شهرک مروارید، خرید و توزیع ماسک، دستکش و مایع ضدعفونی دست در بین کارکنان، سرکشی رؤسا از واحدهای پالایشگاه در ایام تعطیلات به‌منظور آگاه‌سازی و پیگیری اقدام‌هایی پیشگیرانه از جمله تصمیم‌های اخذشده در حوزه اقدام‌های مدیریتی است.
مدیر بهداشت، ایمنی، محیط زیست و پدافند غیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: کنترل و بررسی تردد نفرات و گروه‌های پرخطر مانند رانندگان حمل بار و میهمانان، توزیع لوازم پیشگیری (ماسک و دستکش) به میهمانان پالایشگاه در ورودی حراست، استفاده از سیستم تهویه مناسب در آشپزخانه، رستوران‌ها و سرویس‌های بهداشتی و نظارت بر نحوه فرآوری و طبخ مواد غذایی، بازدیدهای منظم از آبدارخانه‌ها و رستوران‌ها، کنترل دمای بدن همه کارکنان در اول هر شیفت کاری قبل از ورود به پالایشگاه به‌وسیله دستگاه‌های ترمو اسکن و تب‌سنج دیجیتال با همکاری واحدهای بهداری، اچ‌اس‌یی و حراست از جمله اقدام‌های این شرکت برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا بوده است.