وزیر بهداشت: باید مراقبت های بهداشتی را جدی بگیریم

کرونا تمام نشده است؛

وزیر بهداشت با بیان اینکه ایران یکی از موفق‌ترین کشورها در مقابله با کرونا بوده است، گفت: کرونا تا سال‌ها وجود خواهد داشت، اما امیدواریم که از حالت همه‌گیری خارج شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه ایران یکی از موفق‌ترین کشورها در مقابله با کرونا بوده است، گفت: کرونا تا سال‌ها وجود خواهد داشت، اما امیدواریم که از حالت همه‌گیری خارج شود.
به گزارش  مهر، بهرام عین‌اللهی در گفتگو زنده با شبکه خبر افزود: با همکاری مردم و با واکسیناسیون بسیار خوب و عظیمی که در کشور انجام شد و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، موفق شدیم این موفقیت را به دست آوریم.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر و در دو سه هفته اخیر آمار تک‌رقمی بوده و تعداد مراجعان روز به روز کمتر شده و خوشبختانه امروز برای بار دوم آمار فوتی‌ها صفر شد که موفقیت بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران بوده است.
وی اظهار کرد: کرونا در دنیا هنوز به پایان نرسیده و در برخی از کشورها همچنان آمارها قابل توجه است؛ لذا نباید فکر کنیم که کرونا تمام شده بلکه باید مراقبت‌های خود را انجام دهیم و واکسیناسیون دنبال شود.عین‌اللهی با قدردانی از زحمات کادر درمان بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن تاکید کرد و گفت: کرونا تا سال‌ها وجود خواهد داشت اما امیدواریم که از حالت همه‌گیری خارج شود.