سالم‌ترین غذاها برای خنک کردن بدن در روزهای گرم

تغییر فصل باعث می‌شود که آب و هوا تغییرات اساسی داشته باشد. هم‌چنین ممکن است روی رشد بدنی ما نیز تغییراتی ایجاد شود. پس بهتر است که متناسب با آن فصل رفتار کنیم و مواد مغذی میوه و سبزیجات تابستانی را در وعده‌های غذایی خود بگنجانیم. پس بهتر است با غذاهای زمستانی خداحافظی کنید و به مواد مغذی روی بیاورید که مخصوص تابستان می باشد.

سالم‌ترین غذاها برای خنک کردن بدن در روزهای گرم



تغییر فصل باعث می‌شود که آب و هوا تغییرات اساسی داشته باشد. هم‌چنین ممکن است روی رشد بدنی ما نیز تغییراتی ایجاد شود. پس بهتر است که متناسب با آن فصل رفتار کنیم و مواد مغذی میوه و سبزیجات تابستانی را در وعده‌های غذایی خود بگنجانیم. پس بهتر است با غذاهای زمستانی خداحافظی کنید و به مواد مغذی روی بیاورید که مخصوص تابستان می باشد.
دمای طبیعی بدن 37 درجه سانتی گراد است که با هر تغییر جزیی، تغییر می‌کند. کاهش یا افزایش دمای بدن می‌تواند مشکلات مختلفی را برای سلامتی بدن به همراه داشته باشد ما باید از ثابت بودن دمای بدن خود اطمینان حاصل کنیم.
حرارت بدن امروزه بسیاری از افراد را در معرض خطر سلامتی قرار داده است هم‌چنین به‌عنوان تنش گرمایی شناخته شده است. بدن توانایی خنک کردن خود را ندارد و این باعث بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی ، مانند: آسیب اندام‌های درونی ، جوش، سرگیجه ، و حالت تهوع. سالم‌ترین غذاها برای خنک کردن بدن در روزهای گرم مصرف برخی میوه‌ها و سبزیجات کم‌کالری و کم‌کربوهیدرات، علاوه بر این‌که وزن را در محدوده سالم نگه می‌دارد، راهی برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان نیز هست.
به گزارش Prevention، یکی از این گزینه‌های غذایی کرفس است. ۹۵ درصد از این سبزی را آب تشکیل داده است. کرفس نه تنها فرایند هضم مواد غذایی را تسهیل می‌کند، بلکه مدر است و می‌تواند باعث تنظیم مایعات بدن شود.
جالب است بدانید که یک فنجان تمشک تنها ۵ گرم و یک فنجان زغال اخته ۷ گرم شکر دارد. مصرف توت‌ها بخصوص انواع یخ زده آن‌ها، باعث کاهش دمای بدن می‌شود.
در میان سبزیجات، رازیانه نیز سرشار از آب و فیبر است و مصرف آن باعث کاهش دمای بدن و کاهش میزان اسید معده می‌شود.
فلفل‌های تند انتخابی عالی برای هوای گرم هستند. کپسایسین موجود در این فلفل‌ها، سیگنالی را به مغز شما ارسال می‌کند که بدن بیش از حد گرم شده است. در نتیجه برای خنک شدن بیشتر عرق خواهید کرد. تبخیر عرق، باعث کاهش دمای پوست می‌شود.
در تابستان، همراه با غذاهای حاوی پروتئین، آناناس بخورید. مصرف پروتئین باعث احساس گرما می‌شود چون بدن برای هضم آن به انرژی زیادی نیاز دارد. اما آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که هضم پروتئین را برای بدن راحت‌تر می‌کند.
آب نارگیل نیز دارای قند بسیار محدود و البته پتاسیم فراوان است. پتاسیم باعث حفظ الکترولیت‌های بدن می‌شود و به احساس خنک بودن کمک می‌کند.متانول موجود در نعناع نیز باعث احساس خنکی می‌شود. حتی مصرف نعناع خیلی زودتر از نوشیدن آب ممکن است حس تشنگی را برطرف کند.