استقبال ۲۰ درصدی دانشجویان بین‌الملل از دانشگاه‌های ایران در ایام کرونا

مسئول دانشجویان غیرایرانی در سازمان امور دانشجویان:

مسئول دانشجویان غیرایرانی در سازمان امور دانشجویان گفت:در دوران شیوع پاندمی کرونا کلاس‌های متعدد به شکل مجازی برای دانشجویان ایرانی و غیرایرانی برگزار شده است. در این ایام ۲۰ درصد افزایش جذب در بین ثبت نام‌های دانشجویان غیر ایرانی داشتیم.


مسئول دانشجویان غیرایرانی در سازمان امور دانشجویان گفت:در دوران شیوع پاندمی کرونا کلاس‌های متعدد به شکل مجازی برای دانشجویان ایرانی و غیرایرانی برگزار شده است. در این ایام ۲۰ درصد افزایش جذب در بین ثبت نام‌های دانشجویان غیر ایرانی داشتیم.
افشین آخوندزاده، سرپرست اداره کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان درباره نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاهی برای دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایران در گفت‌وگو با آنا گفت:هرگونه بازگشایی یا بهره‌گیری از خدمات آموزش‌های برخط منوط به دستور ستاد مقابله با کرونا است. این تصمیم‌گیری برای تمامی دانشگاه‌های کشور به یک شکل انجام می‌شود. تاکنون دستورالعملی در زمینه نحوه تشکیل کلاس‌ها از سوی ستاد مقابله با کرونا صادر نشده
 است.
وی افزود:در دوران شیوع پاندمی کرونا کلاس‌های متعدد به شکل مجازی برای دانشجویان ایرانی و غیرایرانی برگزار شده است.در این ایام
۲۰ درصد افزایش جذب در بین ثبت نام‌ها داشتیم.
مسئول دانشجویان غیرایرانی در سازمان امور دانشجویان تاکید کرد:
به رغم اخبار متعدد در ایام کرونا شاهد افزایش استقبال دانشجویان
غیر ایرانی برای تحصیل در کشور هستیم.
وی درباره استقبال دانشجویان غیر ایرانی برای تحصیل در ایران ادامه داد: دانشجویان متعدد از کشورهای مختلف همچون افغانستان، عراق، سوریه، لبنان، ‌چین و ... در دانشگاه‌ها و موسسات کشور تحصیل می‌کنند. به عبارت دیگر دانشجویان از ۱۱۴ کشور در دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور تحصیل می‌کنند.
آخوندزاده درباره وضعیت کشورهای منطقه در افزایش جذب دانشجویان غیر ایرانی در کشور گفت: در این زمینه تاکنون آمارها بررسی نشده است. باید بر اساس آمار به بررسی وضعیت پرداخته شود.
مسئول دانشجویان غیر ایرانی در سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در ایام کرونا نه تنها کاهش دانشجوی غیرایرانی را نداشتیم، بلکه
۲۰ درصد هم بر تعداد دانشجویان غیر ایرانی محصل در دانشگاه‌ها و موسسات
آموزش عالی کشور افزوده شده است.