یافته جدید محققان؛ اُمگا ۳ به تسکین سردردهای میگرنی کمک می کند

یافته جدید محققان؛ اُمگا ۳ به تسکین سردردهای میگرنی کمک می کند

نتایج مطالعه نشان می‌دهد خوردن مقدار زیادی ماهی روغنی و مغزهای آجیلی که مملو از اسید چرب اُمگا ۳ هستند می‌توانند درد شدید میگرن را تسکین دهند.
به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، مطالعات نشان می‌دهد مصرف اسیدهای چرب اُمگا ۳ به توقف میگرن کمک می‌کند. این اسید در غذاهایی مانند ماهی آزاد، ساردین و مغزهای آجیلییافت
می‌شود.
محققان دریافتند کسانی که سردرد مداوم دارند در صورت داشتن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد ماهی روغنی مانند ماهی آزاد و سایر غذاهای غنی از اسیدهای چرب، درد کمتری خواهند داشت.نتایج این مطالعه نشان داد شرکت کنندگانی که اُمگا ۳ بیشتری می‌خورند سردردهای کم شدت تر و کوتاه‌تری
 دارند.
تحقیقات قبلی حاکی از آن بود که اسیدهای چرب اُمگا ۳ با اثرات کاهش‌دهنده درد همراه هستند، در حالی که اسیدهای چرب امگا ۶ ممکن است درد را تشدید کنند.
محققان دانشگاه کارولینای شمالی معتقدند درد می‌تواند از طریق تغییرات غذایی هدفمند درمان شود.محققان ادعا می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم باید حداقل شامل دو وعده ماهی در هفته، از جمله یک وعده ماهی روغنی باشد.
تحقیق جدید شامل ۱۸۲ نفر بود که بین ۵ تا ۲۰ روز در ماه دچار سردردهای میگرنی می‌شدند.بررسی‌ها نشان داد رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا اُمگا ۳ با کاهش ۱.۳ ساعت سردرد در روز و دو روز سردرد در ماه همراه بود.