سراغ اين غذاهاي پرنمك نرويم

ما معمولا غذاهاي تا حدي شور و به‌قول معروف خوش‌نمك را دوست داريم. حتي اگر در غذايي كه در خانه تهيه شده، هم نمك به اندازه كافي ريخته شده باشد، بازهم پيش از شروع به خوردن طبق عادت اول نمكدان به دست مي‌گيريم و تا هرجا كه دل‌مان بخواهد به غذا نمك اضافه مي‌كنيم، اضافه كردن نمك به غذا همان و كم از طول عمرهمان!

سراغ اين غذاهاي پرنمك نرويم

ما معمولا غذاهاي تا حدي شور و به‌قول معروف خوش‌نمك را دوست داريم. حتي اگر در غذايي كه در خانه تهيه شده، هم نمك به اندازه كافي ريخته شده باشد، بازهم پيش از شروع به خوردن طبق عادت اول نمكدان به دست مي‌گيريم و تا هرجا كه دل‌مان بخواهد به غذا نمك اضافه مي‌كنيم، اضافه كردن نمك به غذا همان و كم از طول عمرهمان!
اما بايد نمك خوراكي را كنترل كنيد؛ اگر می‌خواهید مصرف نمک روزانه خودتان را کنترل کنید و البته بر روی آشپزی غذاهایی که می‌خورید نظارت ندارید بهتر است با لیست خوراکی‌هاي پرنمک آشنا شوید.
نمک سفره که از نظر شیمیایی با نام سدیم کلراید شناخته می‌شود، در واقع حاوی 40 درصد سدیم است. تخمین زده شده است که حداقل نیمی از افراد مبتلا به فشارخون بالا، تاحد زیادی تحت تأثیر مصرف سدیم هستند، به این معنی که آن‌ها به نمک حساس هستند. علاوه براین، خطر حساسیت به نمک با افزایش سن افزایش می‌یابد.میزان مصرف توصیه‌شده روزانه (RDI) برای سدیم 2300 میلی‌گرم یا حدود 1 قاشق چای‌خوری نمک است.
 میگو: میگوهای بسته‌بندی شده، ساده و منجمد معمولاً حاوی نمک اضافه شده هستند که برای طعم و مزه و هم‌چنین به‌عنوان مواد نگهدارنده، به آن اضافه می‌شود.یک وعده میگوی منجمد (85 گرم) می‌تواند حاوی 800 میلی گرم سدیم، یعنی 35درصد از میزان توصیه شده روزانه، باشد.
 مواد افزودنی را بخرید.
سوپ: سوپ‌های کنسروي، بسته‌بندی شده و تهیه‌شده در رستوران‌ها اغلب حاوی مقدارزیادی سدیم هستند.
سدیم در درجه اول از نمک حاصل می‌شود، اگرچه برخی از سوپ‌ها حاوی مواد افزودنی طعم‌دارغنی از سدیم مانند مونوسدیم گلوتامات (MSG) هستند. به‌طورمتوسط، درهر وعده 1 فنجان (245 گرم) سوپ کنسرو شده 700 میلی گرم سدیم یا 30 درصد میزان توصیه شده روزانه وجود دارد.
ژامبون: ژامبون سرشاراز سدیم است زیرا ازنمک برای بهبود و طعم‌دادن به گوشت استفاده می‌شود. یک وعده  85 گرمي ژامبون بوداده به‌طورمتوسط 1117 میلی گرم سدیم یا 48درصد از میزان توصیه شده روزانه را داراست.
 نوشیدنی‌ها و کنسرو آب سبزیجات: نوشیدن آب سبزیجات یک راه ساده برای تامین منابع سبزیجات است، اما اگر برچسب‌های تغذیه‌ای روی نوشیدنی را نمی‌خوانید، ممکن است مقدار زیادی سدیم از این طریق دریافت کنید. یک وعده 240 میلی لیتري آب سبزیجات ممکن است
 405 میلی گرم سدیم یا 17 درصد از میزان توصیه شده روزانه داشته باشد.