چرا در فصل سرما میوه‌های قرمز و نارنجی مهم هستند!

فصل پائیز، هم‌چنان که برگ درختان را از سبزی به زرد و نارنجی‌های بسیار متنوع تغییر می‌دهد، فصل میوه‌های زرد و نارنجی و قرمز هم هست. شاید برخی از ما که گاهی شیفته چنین رنگ‌بازی‌های پائیزی و زمستانی می‌شویم، تا به حال به این مسئله مهم دقت نکرده باشیم. اما الان فرصت خوبی است که بدانیم چرا در این دوفصل میوه‌هایی به این خوشرنگی تا این حد مهم‌اند و ما حتما باید به سراغ آن‌ها برویم.

چرا در فصل سرما میوه‌های قرمز و نارنجی مهم هستند!


فصل پائیز، هم‌چنان که برگ درختان را از سبزی به زرد و نارنجی‌های بسیار متنوع تغییر می‌دهد، فصل میوه‌های زرد و نارنجی و قرمز هم هست. شاید برخی از ما که گاهی شیفته چنین رنگ‌بازی‌های پائیزی و زمستانی می‌شویم، تا به حال به این مسئله مهم دقت نکرده باشیم. اما الان فرصت خوبی است که بدانیم چرا در این دوفصل میوه‌هایی به این خوشرنگی تا این حد مهم‌اند و ما حتما باید به سراغ آن‌ها برویم.
قرمزها سرشار از لیکوپن کاروتنوئید هستند، یک ضد عفونی کننده قوی رادیکالهای آزاد آسیب دیده به ژن است که به نظر میرسد از سرطان پروستات و همچنین قلب و ریه جلوگیری میکند. میوه‌های قرمز مانند
توت فرنگی، زغال اخته، تمشک، گوجه فرنگی، گیلاس، سیب، چغندر، هندوانه، انگور قرمز، فلفل قرمز، پیاز قرمز
نارنجی‌ها و زرد ها، تهیه بتا کریپتوتانسین، که از ارتباط داخل سلولی پشتیبانی کرده وبه جلوگیری از بیماریهای قلبی کمک کند. میوه‌ها و سبزیجاتی مانند هویج، سیبزمینی شیرین، فلفل زرد، پرتقال، موز، آناناس، نارنگی، انبه، کدو تنبل، زردآلو، هلو، طالبی، ذرت.
بتاکاروتن، یک رنگدانه زرد-نارنجی است که در گیاهان و میوه‌ها از جمله هویج و کدوتنبل، خرمالو، پرتقال، هویج، نارنگی وجود دارد. این ترکیب پیشساز ویتامین آ است یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.بتا کاروتن یک پروتئین بسیار بااهمیت برای بدن انسان است که کمبود آن در بدن باعث بهوجود آمدن انواع سرطان ها مانند سرطان روده و ریه
 می شود.