ورود ۶۰ هزار معلم جدید به کلاس‌های درس از امروز

وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد:

وزیر آموزش و پرورش گفت: پس از صدور بیش از ۸۵ هزار مجوز استخدام، ۶۰ هزار نیروی جدید از امروز به صورت رسمی وارد کلاس‌های درس خواهند شد تا کمبود معلمان در کشور جبران شود و سال تحصیلی جدید با قدرت آغاز شود.

ورود ۶۰ هزار معلم جدید به کلاس‌های درس  از امروز

وزیر آموزش و پرورش گفت: پس از صدور بیش از ۸۵ هزار مجوز استخدام، ۶۰ هزار نیروی جدید از امروز به صورت رسمی وارد کلاس‌های درس خواهند شد تا کمبود معلمان در کشور جبران شود و سال تحصیلی جدید با قدرت آغاز شود.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم جشن شکوفه‌ها و آغاز سال تحصیلی جدید در پاسخ به خبرنگار آنا با اشاره به کمبود معلمان در کشور اعلام کرد: بیش از ۸۵ هزار مجوز استخدام صادر شده و در حال حاضر حدود ۶۰ هزار نیروی جدید به آموزش و پرورش اضافه شده‌اند.
وی تاکید کرد:اعلام می‌کنیم که این افراد از امروز وارد کلاس‌های درس خواهند شد.
کاظمی همچنین خطاب به خانواده‌ها و جامعه گفت: خواهش می‌کنم در خصوص شهریه مدارس و تخلفات احتمالی، مسائل قانونی رعایت شود و با گزارش هر گونه تخلف برخورد جدی صورت خواهد گرفت.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت آغاز سال تحصیلی گفت:ماه مهر، ماه دانایی و خردورزی است و آغاز سال تحصیلی بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد فرهنگی و اجتماعی در کشور به شمار می‌رود که می‌تواند منشأ تحولات گسترده‌ای باشد.
وی افزود: شور و اشتیاقی که در خانواده‌ها و مدارس دیده می‌شود، نشان‌دهنده اهمیت تعلیم و تربیت و نقش حیاتی معلمان و اولیا در رشد و تربیت دانش‌آموزان است.
 تغییرات کتاب‌های درسی و بازنگری دوره ابتدایی
کاظمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره تغییرات در پایه اول ابتدایی توضیح داد: کتب درسی دوره اول ابتدایی بازنگری و بازنویسی شده‌اند و امسال به صورت آزمایشی در هشت مدرسه اجرا می‌شوند. پس از دریافت بازخوردها، در سال‌های آینده این تغییرات در مدارس بیشتری اعمال خواهد شد.
وی تاکید کرد: در فضای آموزشی، مدرسه، معلم و تجهیزات هیچ کمبودی وجود ندارد و نگرانی از این بابت نباید باشد.
 نقش معلمان و اولیا در مسیر تربیتی دانش‌آموزان
وزیر آموزش و پرورش در ادامه با قدردانی از معلمان، مدیران و دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت گفت: معلمان و اولیا باید دائماً در ارتباط باشند و دغدغه‌های تربیتی دانش‌آموزان را رصد کنند. مدرسه جایی است برای یادگیری رفتار‌های خوب، زندگی جمعی و آموزش علم و دانش.
وی افزود: با همکاری رسانه‌ها و صدا و سیما، سیمای مدرسه و آموزش به صورت برجسته در جامعه دیده می‌شود که این امر باعث ارتقاء نظام تربیت خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره طرح مجلس در خصوص «دانش» گفت: این طرح در مراحل کارشناسی است و باید در فضای کارشناسی بررسی شود. نظرات مختلف اهمیت دارد و آموزش و پرورش نیز نقش خود را در این زمینه ایفا خواهد کرد.