هشدار پلیس در پی افزایش تصادفات رانندگی

در حالی به روزهای پایانی شهریورماه نزدیک می شویم که از یکسو با بیشترین نرخ سفرهای تابستانی مواجه بوده و از سوی دیگر افزایش حوادث ترافیکی را شاهد هستیم.

در حالی به روزهای پایانی شهریورماه نزدیک می شویم که از یکسو با بیشترین نرخ سفرهای تابستانی مواجه بوده و از سوی دیگر افزایش حوادث ترافیکی را شاهد هستیم.
به گزارش فارس، از ابتدای تیرماه تا ۲۱ شهریورماه و در مقایسه با سال قبل تعداد تصادفات افزایش داشته؛ اما در تعداد مصدومین و جان‌باختگان به ترتیب ۲۵ و ۱۶ درصد کاهش ثبت‌ شده است؛ این خبر را سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی می‌گوید.
فراجا طی سه سال گذشته اولویت را به تقویت فرهنگِ ترافیک داده و کمپین‌هایی مانند "نه به تصادف"، "همیارِ پلیس" و استفاده از کودکان در توسعه فرهنگ ترافیک، عملیات‌های فرهنگی و اجتماعی موفقی بوده که با دغدغه کاهش تصادف و تلفات اجرا شده است.
امسال افزایش چشمگیر سفرهای تابستانی را شاهد هستیم و شهریور ماه بیشترین نرخ سفرهای تابستانی و‌ جاده‌ای را به خود اختصاص داده است و با وجود افزایش تصادفات با کاهش تلفات جاده‌ای روبرو هستیم. سردار منتظرالمهدی می‌گويد که آخرین هفته تعطیلات تابستانی و روزهای آخر نباید زمینه ساز افزایش تصادفات جاده‌ای باشد و امیدواریم که هموطنان با رعایت نکات ایمنی به تقویت فرهنگ ترافیک کمک کنند.