ضرورت رفع عواملی که سبب اطاله رسیدگی‌ به پرونده‌های قضایی می‌شود

رئیس قوه قضائیه:

رئیس قوه قضائیه گفت: باید عواملی که سبب اطاله رسیدگی‌ها به پرونده‌های قضایی می‌شود را شناسایی و احصاء کرد و برای رفع و زدودن آنها، به تدابیر و تمهیدات عاجل دست زد.

ضرورت رفع عواملی که سبب اطاله رسیدگی‌  به پرونده‌های قضایی می‌شود

رئیس قوه قضائیه گفت: باید عواملی که سبب اطاله رسیدگی‌ها به پرونده‌های قضایی می‌شود را شناسایی و احصاء کرد و برای رفع و زدودن آنها، به تدابیر و تمهیدات عاجل دست زد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در ادامه سرکشی‌ها و بازدیدهای میدانی، آسیب‌شناسانه و مسئله‌محور خود از مراجع و مراکز قضائی، از دادسرای ناحیه ۲ تهران بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان کم و کیف رسیدگی به پرونده‌ها در این واحد قضائی قرار گرفت.
قاضی‌القضات در ادامه با اشاره به اهمیت تقویت هر چه بیشتر رویکردهای صیانتی در قوه قضائیه گفت: تمامی مسئولان و مقامات قضائی موظف و مکلف هستند، (فارغ از سلسله اقداماتی که بخش‌های مسئول در قوه قضائیه نظیر مرکز حافظت و اطلاعات و دادسرای انتظامی قضات، انجام می‌دهند) نسبت به زیرمجموعه‌های خود نظارت مستمر و مکرر داشته باشند؛ دستگاه قضائی همچون یک لوح سفید است که اندکی سیاهی نیز در آن جلوه‌گر می‌شود؛ به هیچ وجه نباید اجازه داد که همکاران قضائی در ورطه تخلف و ارتکاب جرم بیفتند؛ باید از همه آنها صیانت کرد؛ همانطور که بارها نیز تاکید کرده‌ام، هدف ما صیانت از همکاران و مجموعه قضائی است، نه مچ‌گیری از آنها.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به ضرورت زدودن موانعی که سبب اطاله رسیدگی‌ها در پرونده‌های قضائی می‌شود، گفت: باید عواملی که سبب اطاله رسیدگی‌ها می‌شود را شناسایی و احصاء کرد و برای رفع و زدودن آنها، به تدابیر و تمهیدات عاجل دست زد. گاهی اوقات نقص در تکمیل تحقیقات و جمع‌آوری ادله‌ی مرتبط با یک اتهام، سبب اطاله در رسیدگی‌ها و دادرسی‌ها می‌شود؛ در مواقعی نیز اختلاف در صلاحیت مرجع رسیدگی‌کننده یا جابجایی یک بازپرس یا مسئول قضائی، سبب اطاله دادرسی می‌شود؛ به هر ترتیب باید این عوامل موجبه‌ی اطاله دادرسی‌ها را از بین ببریم تا روند رسیدگی‌ها در مراجع قضائی تسریع شود.