خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور به مرز یک میلیون نفر رسید

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور:

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: از اول فروردین تاکنون ۹۸۵ هزار و ۶۳۷ نفر از اتباع غیر مجاز از دو مرز دوغارون و میلک خارج شدند و این روند ادامه خواهد داشت اما این افراد می‌توانند مثل افراد عادی تقاضای ورود مجدد به کشور ایران و مراحل لازم را طی کنند.

خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور به مرز یک میلیون نفر رسید

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: از اول فروردین تاکنون ۹۸۵ هزار و  ۶۳۷ نفر از اتباع غیر مجاز از دو مرز دوغارون و میلک خارج شدند و این روند ادامه خواهد داشت اما این افراد می‌توانند مثل افراد عادی تقاضای ورود مجدد به کشور ایران و مراحل لازم را طی کنند.
به گزارش ایسنا، نادر یاراحمدی با بیان این‌که برای حضور افراد خارجی در هر کشوری باید دلیل خاصی وجود داشته باشد، اظهار کرد: افراد غیرمجاز هم می‌توانند در کشور حضور داشته باشند و در بسیاری از کشورها این افراد درخواست پناهندگی می‌دهند و شرایطی خاص برای آن وجود دارد، به طوریکه باید در عرض ۲۴ ساعت خودش را به اولین پاسگاه پلیس معرفی کند؛ در حالیکه درباره اقدامات امروز هیچکدام از این شرایط محقق نشده است و ما هیچ شناختی از آن‌ها نداشتیم.
 ورود غیر قانونی اتباع پاکستانی و بنگلادشی به کشور
یاراحمدی با بیان این‌که بعد از اتباع افغانستانی، عراقی‌ها در کشور حضور دارند و با شرایط پناهندگی در کشور زندگی می‌کنند، عنوان کرد: اخیرا هم از مرزهای شرقی کشور اتباع پاکستانی و بنگلادشی به کشور وارد شدند و غیرقانونی هستند. این افراد دستگیر می‌شوند و در شرایط سخت از کشور طرد می‌شوند.
وی بیان کرد: از شش میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اتباع نزدیک به ۳۳ هزار شهر در کمپ‌های پناهندگی حضور دارند و بقیه در کنار مردم در شهرها زندگی می‌کنند و از همه امکانات بهره‌مند هستند. تنها مسئله یارانه است که این فقط به شهروند ایرانی داده می‌شود و فرد خارجی نمی‌تواند از این یارانه برخوردار باشد. کسی که از نان، برق یا حمل و نقل استفاده می‌کند، عملا از یارانه با رقم بسیار بالا بهره ‌می‌برد و این یک جذابیت برای اتباع ایجاد کرده است. این یارانه حق یک ایرانی است اما اتباع هم از این یارانه به صورت رایگان استفاده می‌کنند.