قهرمان سابق آسیا: عادت دارم در بدترین شرایط هم با مدال برگردم

پس از قبول هدایت تیم ملی دوچرخه‌سواری جوانان؛

قهرمان سابق دوچرخه‌سواری آسیا و مربی تیم ملی گفت: کار در رده جوانان سخت است، اما من عادت دارم و در بدترین شرایط هم با مدال برمی‌گردم.

قهرمان سابق دوچرخه‌سواری آسیا و مربی تیم ملی گفت: کار در رده جوانان سخت است، اما من عادت دارم و در بدترین شرایط هم با مدال برمی‌گردم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ، علیرضا حقی قهرمان سابق دوچرخه‌سواری آسیا و مربی تیم ملی درباره‌ی شرایط تیم ملی دوچرخه‌سواری جوانان و قبول هدایت تیم ملی جوانان بیان کرد: اینکه من بخواهم این جوانان را با نسلی که زمان خودمان بود مقایسه کنم سخت است و باید ببینم داشته‌ها و شرایط ما به چه صورت است. جوانان نسبت
به رده بزرگسالان شکننده‌تر هستند و علاوه بر نکات فنی باید از لحاظ روانی هم در کنار آنها بود.
حقی در پاسخ به این پرسش که از لحاظ داشتن ورزشکار شرایط به چه صورت است و دستش پر است؟ تاکید کرد:متاسفانه خیر.چند رکابزن خوب هستند، اما چند رکابزن دیگر با بقیه فاصله دارند. برخی از رکابزنان هم دیگر از رده سنی جوانان خارج شدند و آنها را در اختیار نداریم مانند آرش میرباقری.البته به نظرم آدم خوش شانس و امیدواری هستم و در بدترین شرایط هم با مدال برمی‌گردم. کار سخت است، اما من عادت دارم و برای دوچرخه‌سواری جانم را هم می‌دهم.
او ادامه داد:مسابقات قهرمانی پیست و جاده آسیا را در پیش داریم و هدف اصلی برای مسابقات است. البته آقای اسدی رییس فدراسیون اعلام کرد که از لحاظ تجهیزات نگران نباشم و هر چیزی که خواستم را بگویم فراهم می‌کند و این قوت قلب بود. ما به لوازم نیاز داریم. برای تیم ریلی (Team Relay) نیاز به حداقل شش دوچرخه تایم تریل داریم. در پیست هم چهار دوچرخه خوب برای تعقیبی تیمی می‌خواهیم. در کل به نظرم می‌توان کار را پیش برد و فقط باید صبوری کرد و زمان گذاشت. رکابزنان هم خوب و با انگیزه هستند و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود.
قهرمان سابق آسیا در مورد تفاوت دوچرخه‌سواران حال حاضر با نسل زمان خود گفت:به نظرم یکی از مشکلاتی که کلا در ورزش ایران وجود دارد این است که برخی اوقات برخی پدر و مادر‌ها می‌خواهند به ورزشکاران خط بدهند که این اصلا خوب نیست.به نظرم بهتر است که پدر و مادر‌ها وارد خیلی از مسائل نشوند و اجازه بدهند که کادر فنی خودش کار را پیش ببرد.