شدت پیاده‌روی در کاهش وزن موثر است

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که روزی ۱۰ تا ۱۲ هزار قدم پیاده‌ می‌روند شاخص توده بدنی و درصد چربی کمتری دارند.

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که روزی ۱۰ تا ۱۲ هزار قدم پیاده‌ می‌روند شاخص توده بدنی و درصد چربی کمتری دارند.
به گزارش ایسنا، افرادی که تمرینات شدید بدنی در مدت زمان کم (تمرینات اینتروال) را در برنامه سلامتشان دارند، احتمالا شرایط بهتری برای کاهش وزن خواهند داشت.
«دنیز میکلاس»، یک کارشناس تمرینات بدنی به مناسبت روز جهانی مبارزه با چاقی گفت: شدت پیاده‌روی در سوزاندن کالری بیشتر و بهبود سیستم قلبی-تنفسی نقش کلیدی دارد.
او پیشنهاد کرد که بعد از هر ۴ تا ۶ دقیقه راه رفتن عادی ۳۰ تا ۶۰ ثانیه با سرعت زیاد پیاده‌روی کنید و بعد از آن ۳۰ ثانیه‌ به‌ آرامی ادامه دهید.
او همچنین گفت: حمل وزنه یا راه رفتن در سربالایی ممکن است شما را سریعتر به تناسب اندام‌ برساند.
به گفته میکلاس، تمرین بدنی شدید سرعتی به دلیل تاثیرات فیزیولوژیکی‌اش، سبب سوزاندن کالری بیشتری پس از تمرین می‌شود. تاثیر فیزیولوژیکی این تمرین به مصرف بیش از حد اکسیژن پس از ورزش یا ای‌پی‌اوسی (EPOC) معروف است. ای‌پی‌اوسی گاهی به تاثیرات بعد از کالری‌سوزی هم گفته می‌شود.
میکلاس تاکید کرد: همراه کردن تمرینات ورزشی با رژیم غذایی سالم موثرتر از محدود کردن کالری مصرفی به‌ تنهایی است. ورزش می‌تواند به حفظ و افزایش توده بدون چربی بدن کمک کند که نتیجه‌اش سوزاندن کالری روزانه بیشتر است.
چه از تمرینات شدید سرعتی خوشتان بیاید چه نیاید، پیاده‌روی روش موثری برای کاهش وزن است که فوایدی مانند کاهش فشار خون، بهبود خلق‌وخو، افزایش استحکام استخوان‌ها و هضم بهتر را نیز به همراه دارد.