کارت آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۲ منتشر شد

برگزاری آزمون در ۴ و ۵ خرداد؛

آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۲ برای ۶۹ هزار داوطلب در روزهای ۴ و ۵ خرداد برگزار می شود.کارت ورود به جلسه در دسترس داوطلبان قرار گرفت.

کارت آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۲ منتشر شد

آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۲ برای ۶۹ هزار داوطلب در روزهای۴ و ۵ خرداد برگزار می شود.کارت ورود به جلسه در دسترس داوطلبان قرار گرفت.
به گزارش مهر، آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۲ طی نوبت های صبح و عصر روزهای پنجشنبه ۴ خرداد و جمعه ۵ خرداد در ۳۴ حوزه امتحانی برای ۴۶ رشته امتحانی و ١١ مجموعه امتحانی طبق جدول برگزار خواهد شد.
گشایش درب ورود حوزه برای نوبت صبح ساعت ۷:۳۰ صبح و برای نوبت عصر ساعت ۱۳:۳۰ بعدازظهر است. شروع آزمون نوبت صبح راس ساعت ٩ صبح و نوبت عصر راس ساعت ۱۵ عصر است. مدت زمان پاسخگوئی به سوالات کلیه رشته ها به مدت ۱۶۰ دقیقه است.
زمان دریافت کارت ورود به جلسه تا ۳ خرداد ۱۴۰۲ بوده و داوطلبان به صورت اینترنتی از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی می توانند کارت خود را به همراه برگه راهنما دریافت کنند.
داوطلب ملزم است از کارت خود پرینت گرفته و به همراه داشته باشد. به هیچ عنوان در محل برگزاری آزمون، دریافت کارت و ویرایش معدل امکانپذیر نیست.
از ورود داوطلبان فاقد کارت ورود به جلسه -
کارت ملی یا شناسنامه عکسدار و ماسک، به جلسه آزمون ممانعت به عمل خواهدآمد.
هیچگونه مدرک شناسایی بجز کارت ملی و شناسنامه قابل پذیرش نبوده و از ورود به جلسه آزمون ممانعت خواهد شد.
افرادی که کد رهگیری خود را فراموش
کرده اند، می توانند با مراجعه به صفحه اصلی سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی/کارشناسی ارشد/ارشد/ارشد ،۴٠٢ از قسمت فراموشی کد رهگیری اقدام کرده و سپس با استفاده از کد رهگیری، مراحل دریافت کارت را انجام دهند.
افرادی که ثبت نام را انجام داده و کد رهگیری دریافت کرده اند، در صورتیکه موفق به دریافت کارت نشوند، درخواست خود را (کد ملی الزاماً درج شود) سریعا در قسمت سیستم پاسخگویی-ارسال درخواست-دسته بندی پشتیبانی سایت ارسال کنند تا واحد ذیربط بررسی لازم را به عمل آورد.
داوطلب پس از ورود به صفحه مربوط به دریافت کارت، ٣ مرحله زیر را در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به ترتیب باید انجام دهد:
الف) مرحله اول: پس از ورود با کد رهگیری، ابتدا فرم خود اظهاری (مندرج در همین سامانه) را تکمیل کند. پس از ثبت فرم به مرحله دوم وارد
می شود. این فرم فقط در زمان فعال بودن سامانه جهت دریافت کارت، فعال است. پس از اتمام مهلت دریافت کارت ورود به جلسه، تکمیل این فرم امکانپذیر نخواهد بود. جهت رعایت پروتکل های بهداشتی و اعلام به حوزه امتحانی داوطلب، این فرم تا ۲۴ ساعت قبل از جلسه آزمون، قابل ویرایش است. عدم تکمیل فرم خود اظهاری سبب عدم دریافت کارت و عدم امکان شرکت در جلسه آزمون خواهد شد.
ب) مرحله دوم: پس از تکمیل فرم خود اظهاری مندرج در همین سامانه، گزینه ویرایش معدل فعال می شود. داوطلب، با انتخاب گزینه ویرایش وارد صفحه تصحیح معدل شده و نسبت به تأیید (با انتخاب گزینه کارت آزمون) یا تصحیح آن (با انتخاب گزینه ویرایش معدل) اقدام کند و سپس گزینه ثبت نهایی زده شود. این مرحله فقط همزمان با فعال بودن دریافت کارت، فعال خواهد بود و پس از اتمام زمان دریافت کارت، ویرایش معدل به هیچ عنوان امکانپذیر نیست.
معدل ثبت شده در این مرحله ملاک عمل مرکز سنجش آموزش پزشکی است و به هرگونه درخواست جهت تغییر معدل و تصحیح آن بعد از پایان زمان دریافت کارت ورود به جلسه، ترتیب اثر داده نمی شود.
ج) مرحله سوم: پس از اتمام و ثبت نهایی دو مرحله قبلی، دریافت کارت و برگه راهنما فعال می‏شود و داوطلب می‏تواند کارت خود را دریافت کند در صورتیکه در دو گروه ثبت نام کرده باشد دو کارت دریافت خواهد نمود. همراه کارت برگه راهنما نیز چاپ خواهد شد.
زمان و نوبت برگزاری آزمون و آدرس حوزه امتحانی بر روی کارت ورود به جلسه آزمون داوطلب، درج شده است. داوطلب ملزم است جهت اطلاع از جزئیات حوزه آزمون به آدرس سامانه اینترنتی دانشگاه مراجعه کند. تغییر حوزه امتحانی یا رشته امتحانی یه هیچ عنوان امکانپذیر نیست.
کلیه داوطلبان می‏توانند نسبت به تصحیح معدل خود اقدام کنند.
متقاضیان استعداد درخشان بدون آزمون که طبق بند ١١-١٣ صفحه ١٧ دفترچه راهنمای ثبت نام، با شرایط عادی یا با استفاده از سهمیه با آزمون، در جلسه آزمون شرکت خواهند کرد، باید مراحل دریافت کارت را انجام دهند ولی آن دسته از این متقاضیان که طبق بند مذکور تمایلی به شرکت در جلسه آزمون ندارند نیاز به دریافت کارت ورود به جلسه ندارند ولی معدل خود را در صورت نیاز باید تصحیح کنند.
داوطلبان فقط مجازند همراه خود: کارت ورود به جلسه، کارت ملی و یا شناسنامه عکسدار، مداد، پاک کن و ماسک (و فقط برای ٢ رشته مشخص شده ماشین حساب ساده) داشته باشند.
به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامتی، کلیه داوطلبان مبتلا به بیماری کرونا از سایر داوطلبان جدا شده و در فضایی مجزا امتحان خواهند داد.
همانگونه که اعلام شده برخی از داوطلبانی که نیاز به تغییر سهمیه از آزاد به رزمندگان یا بالعکس و همچنین تصحیح تصحیح کد ایثار دارند باید از ۲۹ تا ۳ خرداد ۱۴۰۲ از طریق سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی اقدام کنند.
پس از برگزاری آزمون در روزهای ۴ و ۵ خردادماه، زمان انتشار کلید اولیه و مهلت ارسال اعتراضات به سوالات در انتهای دفترچه سوال آزمون اعلام خواهد شد.
کلید نهایی در ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۲ اعلام خواهد شد و کارنامه علمی و مرحله انتخاب رشته محل اواخر نیمه اول تیر ماه منتشر می شود.اسامی نهایی پذیرفته شدگان به همراه کارنامه نهایی نیمه اول شهریور ۱۴۰۲ اعلام خواهد شد.
آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۱۴۰۲ در حوزه های امتحانی دانشگاه های علوم پزشکی اراک، اردبیل، ارومیه، اصفهان، اهواز، ایلام، ایران، بندرعباس، بوشهر، بیرجند، تبریز، تهران، زاهدان، زنجان، سمنان، شهرکرد، شیراز، شهیدبهشتی، قزوین، قم، کاشان، کرمان، کرمانشاه، کردستان، گلستان، گناباد، گیلان، لارستان، لرستان، مازندران، مشهد، همدان، یاسوج و یزد برگزار می شود.