انتقال سالانه ۵۰ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در بزرگ‌ترین ترمینال نفتی کشور

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران خبر داد:

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران در تشریح مهم‌ترین اقدام‌های یک سال بر اجرای گام به گام پروژه‌ها برای تحقق اهداف و رسالت این مجموعه و پیشگام با صنعت انتقال نفت تأکید کرد.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران در تشریح مهم‌ترین اقدام‌های یک سال بر اجرای گام به گام پروژه‌ها برای تحقق اهداف و رسالت این مجموعه و پیشگام با صنعت انتقال نفت تأکید کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران، مجتبی بشارتیان با اشاره به نقش‌آفرینی بزرگ‌ترین ترمینال نفتی کشور در جابه‌جایی فرآورده‌های نفتی و اشتراک انتقال مستقیم با
 ۶ منطقه از مناطق دوازده‌گانه شرکت و تأمین سوخت موردنیاز کلان‌شهر تهران و استان‌های نیمۀ شمالی کشور گفت: درصد بالایی از حجم انتقال این منطقه با تلاش شبانه‌روزی کارکنان خدوم و زحمتکش این شرکت با انتقال سالانه ۵۰ میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده به پالایشگاه‌ها و مبادی مصرف در استان‌های هم‌جوار به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام می‌شود که این مقدار شامل انتقال سالانه ۲۰ میلیارد لیتر نفت خام و ۳۰ میلیارد لیتر انواع فرآورده است که به‌صورت میانگین روزانه ۸۵ میلیون لیتر انواع فرآورده و ۵۷ میلیون لیتر نفت خام انتقال می‌یابد.
وی بهره‌برداری از مرکز انتقال نفت کاشان را از دستاوردهای منطقه تهران در سال ۱۴۰۱ نام برد و گفت: این پروژه از دو منظر حائز اهمیت است. نخست از حیث انتقال فرآورده‌ها از جنوب به پایتخت و دوم از ‌نظر توسعه ارتباطات مخابراتی و اتصال شبکه فیبر نوری با راه‌اندازی اتاق رادیو و بهره‌برداری از ۴۰۰ کیلومتر فیبر نوری حدفاصل نائین به کاشان و ری از بندرعباس به تهران.
مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران افزود: سوخت از پالایشگاه‌های ستاره خلیج فارس و بندرعباس از طریق خط ۲۶ اینچ به رفسنجان منتقل می‌شود و پس از آن با دو خط ۲۰ و ۱۶ اینچی به نائین و سپس با خط ۲۰ اینچ به کاشان و از آنجا به تهران می‌رسد.
بشارتیان گفت: مقدار انتقال فرآورده تا پیش از راه‌اندازی این مرکز ۱۷۰ هزار بشکه در روز بود که این مقدار بعد از راه‌اندازی به ۲۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.وی به فعالیت‌های زیست‌محیطی منطقه اشاره کرد و با بیان اینکه اقدام‌های زیست محیطی بر محور پیشگیرانه و با رعایت دستورعمل‌های مربوط به بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ‌اس‌ئی) انجام می‌شود، اظهار کرد: اجرای پروژۀ اکسپوزسازی (رو کار کردن) لوله‌ها و تعمیرات مخازن از آن دست طرح‌هایی است که عملیاتی کردن آن، مصداق بارز اهمیت و توجه به حفظ و صیانت از محیط زیست است و منطقه برای تحقق آن گام‌های بلندی برداشته است.