ثبت نام شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی آغاز شد

برای دستیاران تخصصی؛

دستورالعمل اجرائی ثبت نام شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی شهریور ماه ۱۴۰۱ منتشر شد و دستیاران تخصصی میتوانند نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام کنند.

ثبت نام شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی آغاز شد

 

 


 

دستورالعمل اجرائی ثبت نام شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی شهریور ماه ۱۴۰۱ منتشر شد و دستیاران تخصصی میتوانند نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام کنند.
به گزارش مهر، شصت و نهمین دوره آزمون کتبی دانشنامه در کلیه رشته های تخصصی پزشکی بالینی به صورت کاغذی ٩ صبح روز پنجشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۱ در دانشگاه های علوم پزشکی منتخب در سطح کشور برگزار خواهد شد.
آزمون شفاهی کلیه رشته های تخصصی بالینی در شهر تهران به صورت الکترونیک برگزار خواهد شد. قبول شدگان مرحله کتبی آزمون دانشنامه تخصصی به آزمون شفاهی معرفی خواهند شد.
کلیه داوطلبان واجد شرایط میتوانند تا ساعت
۱۴ روز سه شنبه ۱۸ مرداد با مراجعه به سایت اینترنتی http://sanjeshp.ir نسبت به ثبت نام اینترنتی جهت شرکت در آزمون و دریافت کد رهگیری اقدام کنند. (ثبت نام صرفاً بصورت اینترنتی است)
توجه: کلیه افرادی که در موعد مقرر ثبت نام کرده اند باید جهت اطلاع از واجد شرایط بودن برای شرکت در آزمون از تاریخ اول تا سوم شهریور ۱۴۰۱ به سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه و در صورت لزوم، در مهلت تعیین شده نسبت به تکمیل مدارک ارسالی خود اقدام کنند.
محل شرکت و کارت ورود به جلسه در آزمون کتبی داوطلبان از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی اطلاع رسانی خواهد شد.توجه:دانشگاه انتخابی توسط داوطلب جهت شرکت در آزمون پس از ثبت نام
 قابل تغییر نیست.
آزمون شفاهی از تاریخ ۲۱ تا ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ در شش نوبت طبق جدول زمانبندی که در زمان اعلام نتیجه آزمون کتبی اعلام خواهد شد برگزار می شود.
کارت ورود به جلسات امتحان کتبی در تاریخ های ۸ و ۹ شهریور ۱۴۰۱ از طریق سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی
 http://sanjeshp.ir با وارد کردن کد رهگیری توزیع می شود. (داوطلب باید پرینتی واضح و خوانا از کارت تهیه کند و در هنگام آزمون به همراه داشته باشد.)
آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی به یک یا چند صورت از روش های KFP /PMP / OSCE /MMI و سایر روش های ارزشیابی مبتنی بر رایانه یا ایستگاهی برگزار می شود.
توجه: آزمون شفاهی رشته تخصصی روانپزشکی با توجه به ساختار آموزشی دارای دو مرحله آزمون مبتنی بر رایانه و نیز آزمون شفاهی (ارزیابی به صورت مصاحبه، بر بالین بیمار، ...) خواهد بود.
  ضوابط و شرایط لازم جهت ثبت نام
الف – کلیه دستیارانی که موفق به کسب قبولی در آزمون گواهینامه تخصصی سال ۱۴۰۱ شده اند به صورت مشروط مجاز به شرکت در شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی شناخته می شوند.
تبصره: لازم است کلیه دستیارانی که به صورت مشروط در آزمون دانشنامه تخصصی شرکت می کنند، باقیمانده دوره تحصیلی خود را در مراکز آموزشی مربوطه گذرانده و گواهی لازم مبنی بر اتمام دوره تحصیلی خود را ارائه کنند. اعلام قبولی در آزمون مذکور به سایر مراجع منوط به ارائه این گواهی خواهد بود.
تبصره: افرادی که به آزمون گواهینامه تخصصی سالجاری معرفی نشده و یا دارای شرایط دریافت گواهینامه تخصصی شناخته نشده اند، به عنوان مردود آزمون گواهینامه تخصصی تلقی شده و بدیهی است مجاز به شرکت در آزمون دانشنامه تخصصی
سال جاری نیستند.
ب – آن دسته از فارغ التحصیلان خارج از کشور که پرونده تحصیلی آنان به تائید کمیسیون ارزشیابی مدارک خارجی هیات ممتحنه رشته مربوطه رسیده و از طریق مرکز خدمات آموزشی واجد شرایط شرکت در آزمون دانشنامه تخصصی شناخته شوند، باید با توجه به مفاد این دستورالعمل و در زمان ثبت نام از طریق سایت مذکور مراحل ثبت نام را به عمل آورده و معرفی نامه خود جهت شرکت در آزمون را به همراه سایر مدارک ارسال کنند.
هیچگونه ثبت نامی از طریق دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی و بدون معرفی نامه صورت نمی پذیرد (معرفی نامه از طرف مرکز خدمات آموزشی معاونت آموزشی وزارت بهداشت).
ج – داوطلبان شرکت در آزمون دانشنامه تخصصی که فارغ التحصیل گواهینامه تخصصی در سالهای قبل هستند در هنگام ثبت نام جهت شرکت در آزمون مربوطه (اعم از مراحل کتبی و یا شفاهی) ملزم به ارائه گواهی اشتغال بکار اخذ شده از محل خدمت ضریب K به تاریخ روز و یا گواهی اتمام خدمات مربوطه با تائید معاونت درمان دانشگاه محل خدمت به همراه سایر مدارک هستند.
د- کلیه دستیاران واجد شرایط شرکت در آزمون دانشنامه تخصصی ملزم به ارائه تائیدیه از دانشکده پزشکی و معاونت آموزشی دانشگاه محل آموزش
هستند.
هـ - با عنایت به تصمیم کمیسیون هفت نفره ۹ آذرماه ۱۳۸۱ زمان آزمون جهت جانبازان
 شرکت کننده در آزمون کتبی دانشنامه تخصصی (با درصد جانبازی ۲۵ درصد و بالاتر) با توجه به وضعیت جسمانی آنها و بنا به تشخیص شورای آموزش دانشگاه محل تحصیل تا ۲۵ درصد مدت مفید زمان معمول قابل افزایش است.
  حدنصاب نمره قبولی آزمون دانشنامه تخصصی
آزمون دانشنامه تخصصی در دو قسمت کتبی و شفاهی برگزار می شود. حدنصاب نمره قبولی جهت کسب مدرک دانشنامه تخصصی ۷۰ درصد نمره کل آزمون کتبی و ۷۰ درصد نمره کل آزمون شفاهی خواهد بود.
تبصره: افرادی که موفق به کسب ۷۰ درصد از نمره کل آزمون کتبی شوند (نمره ۱۰۵ از نمره کل ۱۵۰) به عنوان قبول شده آزمون کتبی دانشنامه تخصصی محسوب و نمره مکتسبه ایشان در مرحله آزمون شفاهی مورد احتساب قرار خواهد گرفت.
جهت تعیین نفرات برتر، نمره آزمون کتبی دانشنامه تخصصی با ضریب ٢ و نمره آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی با ضریب یک (با در نظر گرفتن تبصره ذیل قسمت ب بند ۶) معدل گیری و مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.
  نحوه شرکت در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی
الف - کلیه داوطلبانی که در این دوره موفق به کسب حدنصاب قبولی آزمون کتبی دانشنامه تخصصی شده اند و نیز کلیه افرادی که در آزمون کتبی دانشنامه تخصصی دوره های گذشته قبول شده اند (چنانچه بیش از ۵ سال از قبولی آزمون کتبی آنان سپری نشده باشد)، می توانند با رعایت کامل مفاد این دستورالعمل در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی (که به صورت KFP /PMP / OSCE /MMI و سایر روشهای ارزشیابی شفاهی و یا مبتنی بر رایانه برگزار می شود) ثبت نام و شرکت کنند.
با توجه به اینکه اعتبار قبولی آزمون کتبی دانشنامه تخصصی ۵ سال است، داوطلبانی که از قبولی ایشان در آزمون کتبی دانشنامه تخصصی بیشتر از
 ۵ سال گذشته و موفق به کسب قبولی در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی نشده اند، ملزم به شرکت مجدد در آزمون کتبی دانشنامه تخصصی هستند.
ب - برای مقالات پژوهشی که در ارتباط با رشته تحصیلی مربوطه توسط دستیار، در طول دوره دستیاری در یکی از مجلات معتبر علمی –پژوهشی به چاپ رسیده و یا پذیرفته شده باشد، و نیز پایان نامه دستیاران بر طبق دستورالعمل ضمیمه و با نظر هیات ممتحنه حداکثر تا ۱۰ نمره پس از کسب نمره قبولی در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی به نمره آزمون شفاهی دستیار موصوف (در صورت تائید هیات ممتحنه) اضافه خواهد شد. اعتبار مجلات از طرف هیات ممتحنه تعیین می شود.
  هزینه ثبت نام در شصت و نهمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی شهریور ماه ۱۴۰۱
مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال
(۱۵۰ هزار تومان) برای داوطلبانی که برای بار اول در آزمون دانشنامه تخصصی (کتبی و شفاهی) شرکت می‏کنند.
مبلغ ۳ میلیون ریال (۳۰۰ هزار تومان) برای داوطلبانی که برای بار دوم در آزمون دانشنامه تخصصی (کتبی و شفاهی) شرکت می‏کنند.
مبلغ ۶ میلیون ریال (۶۰۰ هزار تومان) برای داوطلبانی که برای بار سوم و یا بیشتر در آزمون دانشنامه تخصصی (کتبی و شفاهی) شرکت می‏کنند.
مبلغ یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال (۱۵۰ هزار تومان) جهت افرادی که صرفا" در آزمون شفاهی دانشنامه تخصصی شرکت می‏کنند.
ارسال مجدد مدارک مورد نیاز فوق الذکر جهت کلیه داوطلبانی که در دوره های گذشته در آزمون شرکت کرده اند الزامی است.