ارتباط مصرف غذاهای سرخ کرده با مرگ قلبی ناگهانی

در مطالعه‌ای محققان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند و بیماری عروق کرونر ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبه‌رو هستند.


 در مطالعه‌ای محققان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند و بیماری عروق کرونر ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبه‌رو هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیکال نیوز تودی،هم‌چنین افرادی که از رژیم‌های شامل غذاهای سرخ شده و نوشیدنی‌های شیرین پیروی می‌کردند بیشتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قلب بودند.دریک مطالعه جدید، محققان ارتباط مثبتی بین رژیم غذایی شامل غذاهای سرخ شده و نوشیدنی‌های شیرین، و مرگ ناگهانی قلب پیدا
 کردند.
به گفته محققان، فرد می‌تواند با تغییر رژیم غذایی، سلامت قلب خود را بهبود بخشد. متخصصان پیشنهاد می‌کنند که مردم از انواع میوه‌ها و سبزیجات، لبنیات کم‌چربی، غلات کامل، انواع پروتئین‌ها و چربی‌های اشباع نشده استفاده کنند.تحقیقات نشان داده است رژیم غذایی مدیترانه‌ای که بر حبوبات، سبزیجات، میوه‌ها، ماهی و غلات متمرکز است، می‌تواند در برابر بیماری‌های قلبی عروقی نقش محافظتی داشته باشد.
عضله قلب بدون وقفه خون را به سراسر بدن پمپ می‌کند. خون از طریق عروقی که به قلب متصل هستند به ریه‌ها و سایر نقاط بدن رفته و مجدداً به قلب بازمی‌گردد. آمارهای منتشرشده نشان می دهد که ابتلا به بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی از علل مهم مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می‌روند.
بالا رفتن سن، کشیدن سیگار، افزایش چربی‌های خون، افزایش فشارخون، بی‌تحرکی، تغذیه ناسالم، ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند دیابت و چاقی احتمال بروز بیماری‌های قلبی را افزایش می دهد. کاهش مصرف لبنیات پرچرب، گوشت‌های پرچرب و روغن جامد و افزایش مصرف میوه‌ها، سبزیجات و ماهی تاثیرزیادی در حفظ سلامت قلب دارد.