مسمومیت شدید با خوردن هسته بعضی میوه‌ها

هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می‌شود.

مسمومیت شدید با خوردن هسته بعضی میوه‌ها

هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که موجب مسمومیت شدید می‌شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر محمد ایهاب فوأد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد:هسته‌های آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند.
بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد.
۱۰۰ گرم هسته زردآلو می‌تواند باعث مرگ شخص شود.
تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است.
دکتر محمد ایهاب فوأد افزود: مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دُز مهلک اسید هیدروسیانیک ۲۴ تا ۹۷ صدم میلیگرم در هر لیتر خون است.
مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می‌توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.