میز خبر

۰

معاون وزیر نیرو اعلام کرد:
ایجاد ۵۰ دریاچه جدید در کشور پس از بارندگی‌های اخیر

معاون آب و آبفای وزیر نیرو گفت: بارندگی‌های اسفند و به خصوص فروردین‌ماه حدود ۵۰ دریاچه جدید ایجاد کرده که تاکنون وجود نداشته است.
به گزارش ایرنا، «قاسم تقی زاده خامسی» در صفحه اینستاگرام خود نوشت: بارندگی های اسفند و به خصوص فروردین تالاب های کشور را بین ۳۰ تا ۷۹ درصد پر کرده است.
وی ادامه داد: سیلاب ها به ندرت مخرب هستند و اگر مداخله انسان در حریم و بستر رودخانه نباشد می تواند همیشه برای انسان و محیط زیست اثرات مثبت داشته باشد.تقی زاده خامسی نوشت: سیل هفته گذشته شهداد که به کویر لوت می رسد و بارندگی های سال گذشته دریاچه زیبایی را ساخته اند که فضای زیبایی در کویر خشک ایجاد کرده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام:
سالانه ۸۵۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام نیاز سالانه کشور به گوشت قرمز اعم از گوساله و گوسفندی را ۹۰۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: سالانه ۸۵۰ هزار تن گوشت قرمز در داخل تولید می‌شود.
به گزارش ایرنا، وزارت جهاد کشاورزی، «حسن عباسی معروفان» افزود: کشور در مواقع افزایش مصرف، ۴۰ تا ۵۰ هزار تن با کمبود گوشت روبرو می شود که طبق معمول این کسری سالانه از محل واردات تامین می شود.وی اظهارداشت: امسال هم تلاش شد گوشت قرمز از محل تولیدات داخل تامین شود و نیازی به واردات نباشد.مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام تصریح کرد: تولید کنندگان دام کشور از دولت خواستار شدند که اگر دولت گوشت قرمز را از خارج وارد نکند تولید خود را برای تامین نیاز داخلی افزایش دهند.
وی اضافه کرد: اگر تولیدکنندگان به وعده های خود عمل نکنند در این شرایط گوشت قرمز از خارج وارد خواهد شد.
عباسی معروفان با بیان اینکه این شرکت بر همین اساس با تولیدکنندگان وارد مذاکره شده است، گفت: قرار است که بصورت آزمایشی در مرحله اول ۱۰ هزار تن گوشت گوساله و سه هزار تن گوشت گوسفندی برای ذخایر استراتژیک خریداری کند.
وی یادآورشد: اگر این طرح با موفقیت اجرا شود و دامداران همراهی کنند تمامی ذخایر استراتژیک گوشت قرمز از منابع داخلی تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: سال گذشته ذخایر استراتژیک گوشت مرغ بطور کامل از منابع داخلی تامین شد و یک گرم گوشت مرغ از خارج وارد نشده است.

کاهش ۵۰ درصدی تلفات جاده‌ای در نوروز؛
 در ایام کرونا ۶۴ میلیون تن بار بیشتر حمل شد
رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به رشد قابل توجه حمل بار و کالاهای ضروری در ایام کرونا گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار کامیون مشغول بارگیری در بندر امام خمینی (ره) هستند.
به گزارش ایلنا، عبدالهاشم حسن نیا با ارائه گزارشی از عملکرد سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای اظهار داشت: طبق بررسی های صورت گرفته در فاصله زمانی اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ به میزان ۶۴ میلیون تن بار بیشتر در مقایسه با اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ جا به جا شده است. مساله ای که نشان می دهد اقتصاد ایران در شرایط کرونا کاملا جریان داشته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با تشکر از رانندگان در حوزه حمل و نقل که در این بازه زمانی انرژی زیادی صرف خدمت رسانی داشتند، گفت: در اسفند سال گذشته و فروردین امسال ۱۴ میلیون تن کالای اساسی توسط ۶۵۰ هزار سرویس در شبکه های اصلی کشور جا به جا شده که این وظیفه سنگین را ۱۳۰ هزار راننده برعهده داشتند.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در ادامه گزارش خود به معاون اول رئیس جمهور بیان داشت: در بحث اتوبوسی شاهد
کاهش ۱۰ میلیون مسافر نسبت به سال گذشته هستیم و در کل در بحث حمل و نقل عمومی این کاهش ۶۰ درصد بوده است.  
وی افزود: در حوزه حمل و نقل بیشترین آسیب را حمل و نقل ترانزیت و ماشین هایی دیدند که بار را از سایر کشورها به ایران وارد یا به آن کشورها صادر می کردند.معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه گفت: در این ایام تصادفات رانندگی به دلیل تردد  خودروها در حاده ها و آماری که گزارش آن خدمت مقام عالی وزارت هم اعلام شد، ۵۰ درصد کاهش را شاهد بوده است. تعداد کشته ها در صحنه بیش از ۵۳ درصد کاهش را نشان می دهد و تلفات انسانی از ۴۰۶ نفر به ۱۸۹ نفر رسیده است.

احتمال حمله ملخ‌های صحرایی از پاکستان، هندوستان و عربستان
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات از مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱۰۸ هزار هکتار از اراضی ۶ استان کشور خبر داد.
به گزارش  مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، علی‌مراد سرافرازی در سفر به استان سیستان وبلوچستان در شهرستان ایرانشهر افزود: مبارزه با ملخ صحرایی از سال گذشته تاکنون در سطح ۱۰۸ هزار هکتار از اراضی ۶ استان کشور انجام شده است البته با توجه به پیش‌بینی و هشدار هجوم این نوع ملخ از ۲ سمت پاکستان و هندوستان و عربستان باید آمادگی لازم را داشته باشیم.
تاکنون سیستان و بلوچستان با ۴۴ هزار ۹۴۰ هکتار مبارزه با
ملخ صحرایی بیشترین سطح مبارزه با این آفت بین المللی خطرناک در بین استان‌های درگیر را داشته است.
وی تصریح کرد: همچنین تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اعتبار صرف مبارزه با ملخ صحرایی در ۶ استان از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و فارس شده وبرای تدوام مبارز پیگیر تأمین وتخصیص اعتبارات بیشتر برای استان‌ها هستیم.
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور گفت: بر اساس هشدارهای داده شده شرایط به گونه‌ای است که هم از سمت کشورهای پاکستان و هندوستان و هم از سمت عربستان شاهد هجوم موج جدید ملخ صحرایی خواهیم بود.
سرافرازی بیان کرد: تاکنون خسارتی به محصولات زراعی و باغی در مناطق درگیر وارد نشده‌است و تلاش می‌شود با همکاری همه ارگان‌های ذیربط از ورود ملخ‌های صحرایی به مزارع و باغ‌ها جلوگیری شود.