دیدار مدیر عامل شركت نفت و گاز آغاجاری با كاركنان حراست و فناوری اطلاعات

به مناسبت روز ملی حراست و فناوری ارتباطات انجام شد؛

همزمان با گرامیداشت روز ملی حراست و فناوری و اطلاعات رئیس و کارکنان اداره حراست وفناوری و ارتباطات با مهندس سید محسن دهبان پور دیدار و گفتگو کردند.

اهواز-محمدی
همزمان با گرامیداشت روز ملی حراست و فناوری و اطلاعات رئیس و کارکنان اداره حراست وفناوری و ارتباطات با مهندس سید محسن دهبان پور دیدار و گفتگو کردند.
مهندس دهبان پور در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش های این مجموعه، اداره حراست را نماد اقتدار و توانایی در شرکت است.
مهندس دهبان پور از تلاش های شبانه روزی اداره حراست در جنگ تحمیلی ۱۲ روز ه در جهت صیانت و حفاظت از شرکت و تأسیسات عملیاتی قدردانی کرد.ایشان همچنین در ادامه ضمن تبریک روز فناوری و اطلاعات بر اهمیت حیاتی فناوری و اطلاعات در ارتقا و بهینه‌سازی فعالیت‌های سیستمی و افزایش بهره‌وری تأکید کرد.
رئیس اداره حراست با تاکید بر نقش این مجموعه در تامین امنیت برای آسایش و رفاه کارکنان بیان کرد:حراست با رویکردی پیشگیرانه، به حفظ امنیت فیزیکی و اطلاعاتی پرداخته و نقشی کلیدی در سلامت و پایداری محیط کار ایفا می‌کند.
ابراهیم سهیلی یکی از اقدامات برجسته اداره حراست را نصب و
 راه اندازی دوربین های الکترونیکی در محدوده منازل سازمانی و نقاط مشترک شهری بر شمرد و افزود: با نصب این دوربین ها در میادین و معابر اصلی بخش قابل توجهی از جرائم مختلف اعم از سرقت کاهش چشم گیری داشته است.
در پایان این نشست مهندس دهبان پور همچنین با حضور در اداره حراست ضمن قدردانی از تلاش‌های این مجموعه با پرسنل اداره حراست دیدار کرد.