تریبون

۰

 

مدیر عامل شرکت برق منطقه ای خوزستان:
رشد نگران کننده مصرف برق در خوزستان
اهواز-محمدي
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان از رشد ۴۰ درصدی مصرف برق در استان خبر داد و خواهان مدیریت مصرف برق از سوی شهروندان شد.
محمود دشت بزرگ گفت: روز شنبه ۶ اردیبهشت اوج مصرف برق در استان در مقایسه با مدت مشابه در سال قبل رشدی ۴۰ درصدی داشته است.
وی بیان کرد: سال گذشته در همین تاریخ پیک مصرف برق ۲ هزار و ۹۰۵ مگاوات بوده ولی امسال به چهار هزار ۸۲۵ مگاوات افزایش پیدا کرده که رشد قابل توجه و بالایی است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان با ابراز نگرانی از این رشد مصرف؛ تصریح کرد: از مردم می‌خواهیم که همانند سال‌های قبل با صنعت برق همکاری لازم را در مدیریت مصرف را داشته باشند تا بتوانیم از پیک مصرف برق امسال نیز بدون مساله ای عبور کنیم.

چتر حمایت برکت بر سر صنایع و مشاغل آسیب‌دیده از کرونا
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به دلیل شیوع کرونا از صنایع و بنگاه‌های کوچک و متوسط و مشاغل خرد و خانگی در مناطق محروم حمایت می‌کند.
به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي اين بنياد، معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش رونق کسب و کار به دلیل اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و منع رفت و آمد میان استان‌ها، بنیاد برکت از بنگاه‌های کوچک اقتصادی و کارگاه‌های صنعتی و مشاغل خرد و خانگی ایجاد شده توسط این بنیاد در مناطق محروم حمایت‌های لازم را به‌عمل می‌آورد.
هادی جوهری تصریح کرد: بسیاری از کارگاه‌های کوچک و متوسط و مشاغل خرد و خانگی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در این روزها با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند که متاسفانه به آن‌ها توجهی نمی‌شود.
وی ادامه داد: بر همین اساس، بنیاد برکت تمام تلاش خود را به کار گرفته تا از این بنگاه‌ها و مشاغل پشتیبانی کند.
معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: بنیاد برکت با 360 بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی مشارکت اقتصادی داشته و در آن‌ها سرمایه گذاری کرده است که تا به امروز و پس از طی دوران مشارکت، از 250 بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.
جوهری درباره نحوه حمایت بنیاد برکت از بنگاه‌های کوچک و متوسط توضیح داد: بنیاد برکت از شرکت‌های مشارکتی خود که به دلیل شیوع کرونا آسیب دیده‌اند و متضرر شده‌اند، در قالب حمایت مالی، ارائه خدمات مشاوره‌ای و فنی پشتیانی می‌کند.
وی تاکید کرد: این مشارکت و سرمایه‌گذاری برای جلوگیری از متضرر شدن بنگاه‌های مشارکتی بنیاد برکت درنظر گرفته شده تا علاوه بر رونق مجدد تولید و کسب و کار، از اشتغال‌های ایجاد شده توسط این بنگاه‌ها نیز حمایت شود.معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت افزود: بنیاد برکت سال‌هاست در قالب مدل اقتصادی اشتغال‌زایی بنگاه‌محور، ایجاد فرصت‌های شغلی و محرومیت‌زدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی را در مناطق محروم کشور دنبال می‌کند.جوهری اضافه کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز از بنگاه‌های کوچک و متوسط، کارگاه‌های کوچک و اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان پشتیبان طرح‌های خانگی در قالب تامین مالی، اعطای تسهیلات از طریق شبکه بانکی و ارائه خدمات کلینیکی کسب و کار حمایت می‌کند.