تولید سالانه ۱۰ تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد

مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد:

تولید سالانه ۱۰ تن گوشت شترمرغ در فیروزآباد


مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد گفت: سالانه ۱۰ تن گوشت شترمرغ و ۲ هزار قطعه جوجه از یک واحد پرورش شترمرغ در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.
به گزارش ايسنا، سید کاظم موسوی  در جمع خبرنگاران بیان کرد: در حال حاضر یک واحد پرورش‌ شترمرغ توأم (مولد و پرواری) با ظرفیت ۱۰۰ قطعه مولد و۳۰۰  قطعه گوشتی در روستای کمال آباد از توابع
بخش مرکزی شهرستان فیروزآباد در امر تولید فعالیت دارد.
او تولیدات مزارع پرورش شترمرغ را متنوع برشمرد و افزود: همچنین در این واحد پرورش شترمرغ سالانه حدود ۵۰۰ کیلوگرم پَر، ۳۰۰ تخته چرم درجه یک شترمرغ، ۳ هزار کیلوگرم روغن شترمرغ و ۱۵۰۰ کیلوگرم آلایش (دل، جگر، سنگدان، بال و گردن ) تولید می‌شود.
مدیر جهاد کشاوزی فیروزآباد تصریح کرد: از تخم نطفه دار این پرنده در جوجه کشی‌های صنعتی استفاده می‌شود و تخم‌های غیرقابل استفاده نیز در صنایع دستی و بخصوص لوستر سازی کاربرد دارد.
موسوی خاطرنشان کرد: از روغن شترمرغ در صنایع آرایشی و بهداشتی، از پوست در صنایع چرم سازی و از پَر در صنایع تزئینی و دکوراسیون استفاده می‌شود.