خبرپزشكي

۰

 

مصرف این مواد غذایی به کم خونی منجر می‌شود!
بر اساس جدیدترین بررسی ها، مشخص شده است ۲۰ درصد خانم ها، و ۳ درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی کنند.به گزارش بهداشت نیوز، بر اساس جدیدترین بررسی ها، مشخص شده است ۲۰ درصد
خانم ها، ۵۰ درصد خانم های باردار و ۳ درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی کنند.
عادت های غلط غذایی شرایط را برای ابتلا به این بیماری فراهم می کند و این همان چیزی است که در این مطلب به آن می پردازیم.
 نوشیدن چای و قهوه
بررسی ها نشان داده اند نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه ترکیب های فنولیک دارند که مانع جذب آهن در دستگاه گوارش می شود.
 زیاده روی در مصرف لبنیات
کلسیم موجود در موادغذایی مانند شیر، ماست، دوغ و پنیر وقتی با منابع غذایی حاوی آهن همراه شوند، هنگام جذب با آهن موجود رقابت
می کنند و جذب این ماده معدنی را به حداقل ممکن می رسانند.
 مصرف بیش از حد سویا
سویا ازجمله موادغذایی است که پروتئین دارد و این ترکیب مانع جذب آهن می شود بنابراین مصرف توام سویا با منابع گوشتی، عادت غذایی غلطی است که زمینه کمبود این ماده مغذی را فراهم خواهد کرد.
 مصرف بیش از اندازه منابع اگزالاتی
مواد غذایی مانند اسفناج، ریواس، کرفس، هویج، خیار و جعفری ترکیبی به نام اسید اگزالیک دارند که در دستگاه گوارش با عناصر دو ظرفیتی پیوند می خورد و از جذب آن‌ها جلوگیری می کند بنا براین مصرف گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ به عنوان منابع آهن با سبزی های یاد شده شرایط بروز کم خونی را فراهم می کند.

دبیر انجمن متخصصین پوست ایران هشدار داد؛
علائم پوستی کرونا را جدی بگیرید

دبیر انجمن متخصصین پوست ایران، نسبت به بروز علائم پوستی در بیماران مبتلا به کرونا، هشدار داد.
محمد علی نیلفروش زاده، در گفتگو با مهر، گفت: در اورژانس‌های بیمارستانی گزارش‌هایی داشته‌ایم مبنی بر اینکه بیماران کرونا با علائم پوستی مراجعه کرده‌اند.وی افزود: این قبیل بیماران، در ابتدا هیچ علامت دیگری نداشته‌اند و بعداً سایر علائم بیماری در آنها ظهور پیدا کرده است.
نیلفروش زاده در ادامه به مشخصات علائم پوستی کرونا اشاره کرد و گفت: این علائم بیشتر از روی تنه شروع می‌شود و قرمز رنگ همراه با خارش و به صورت کهیر است و به ندرت ضایعاتی شبیه آبله مرغان دیده می‌شود.دبیر انجمن متخصصین پوست ایران، تاکید کرد: نکته‌ای که نباید فراموش کرد این است که علائم پوستی بیشتر همراه با علائم عمومی مثل تب، سرفه، سردرد، خستگی و…، بروز می‌کند و یا بعد از علامت پوستی، سایر علائم در بیمار مبتلا خودنمایی می‌کند. اما، گزارش‌هایی داشته‌ایم مبنی بر اینکه تعدادی از بیماران کرونا بدون علائم عمومی و همراه با علائم پوستی مراجعه کرده‌اند.