جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
 ÝÑã ÏÑ ÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘ ÌåÇä ÇÞÊÕÇÏارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1388/01/29 - روزنامه مستقل سراسري صبح ايران(شنبه) نسخه شماره 3292

  جايزه انجمن فرهنگي ادبي باکو براي نويسنده ايراني 

 در کتابخانه ملي آذربايجان از محمدرضا اسدزاده نويسنده و فعال فرهنگي ايراني تقدير و جايزه انجمن فرهنگي ادبي باکو براي تلاش هاي فرهنگي به وي اهدا شد.
 در نشست بهاريه بنياد فرهنگ ايران زمين با حضور علاقه مندان فرهنگ ايراني در باکو پايتخت جمهوري آذربايجان، جايزه انجمن فرهنگي ادبي باکو، به خاطر تلاش هاي فرهنگي و رسانه اي محمد رضا اسد زاده نويسنده ايراني در آذربايجان به وي اهدا شد.
همچنين جمعيت انجمن و مهمانان ايراني و نويسندگان بر سر مزار نويسندگان و هنرمندان آذري در باغ ملي و قبرستان حيدر علي اف حاضر شدند و اداي احترام کردند.
در اين مراسم که به همت بنياد فرهنگ ايران زمين در انجمن کتابخانه ملي آذربايجان برگزار شد، از تلاش هاي نويسنده و فعال فرهنگي ايراني براي تلاش در جهت گفت وگوي فرهنگي و شناسايي مفاخر ايراني در باکو تقدير شد.
در اين مراسم نيز جايزه انجمن فرهنگي ادبي طوطي و انجمن دوستداران فرهنگ ايراني به خاطر تلاش هاي فرهنگي و رسانه اي اسد زاده در آذربايجان به وي اهدا شد.
سال گذشته به همت اين فعال فرهنگي ايراني برنامه هايي همچون نيماشناسي، سهراب شناسي و شهريار شناسي با کمک انجمن هاي ادبي ايران و آذربايجان در باکو برگزار شده است و اين چهره ها در رسانه هاي آذري معرفي شده اند.
همچنين در مهرماه سال جاري نيز به همت بنياد، قرار است بزرگداشت استاد حسين بهزاد استاد برجسته مينياتور ايران در محل اقامت او در باکو و موزه ملي آذربايجان برگزار شود.
اسد زاده در اين مراسم که از تلويزيون باکو پخش شد، به تشريح برنامه هاي بنياد فرهنگ ايران زمين پرداخت و حضور فرهنگي در آذربايجان را به دليل انتخاب باکو در سال 2009 به عنوان قطب فرهنگي منطقه ضروري خواند.
وي در اين مراسم به معرفي آثار مرحوم قيصر امين پور پرداخت و رشد نسل جديد نوسندگان و شاعران جوان ايراني را مديون تلاش هاي استاداني همچون امين پور خواند.
در نشست بنياد فرهنگ ايران زمين، احمد مشعوف استاد شرق شناسي دانشگاه جمهوري آذربايجان، ضمن تجليل از فضاي ادبي اشعار قيصر امين پور، فعاليت شاعران و نويسندگان جوان ايراني و روند رو به رشد آثار ايراني در کشورهاي همسايه را مثبت ارزيابي کرد و از سفر چند تن از نويسندگان نوگراي ايران به باکو و نشست ادبي انجمن کتابخانه ملي آذربايجان براي معرفي قيصر امين پور به عنوان حرکتي موثر ياد کرد که به همت بنياد و با تلاش هاي انجام گرفته است.
همچنين کتاب «ساعت »25 مجموعه شعرگونه هاي «محمد رضا اسد زاده» به همراه گفت وگوي منتشر نشده وي با «قيصر امين پور» با عنوان «کم خوني فرهنگ» در مراسم بزرگداشت انجمن فرهنگي باکو رونمايي شد.
اين کتاب همزمان با دوم ارديبهشت، سالگرد تولد وي، توسط انتشارات صفحه سفيد روانه بازار کتاب خواهد شد.
اين گفت وگوي منتشر نشده، توسط اسد زاده مدير اسبق روابط عمومي انتشارات صدا و سيما در سال هاي حضور قيصر امين پور در سروش نوجوان در سال 1379 تهيه شده است.  اين نويسنده و روزنامه نگار ايراني که کار مطبوعاتي خود را از سال 1375 آغاز کرده است و اکنون در رسانه هاي جمهوري آذربايجان به برنامه سازي درباره فرهنگ ايراني مشغول است، آثاري از جمله «نجواهاي ناتمام»، «هيچ هيچ»، «درد نخواندن»، «لبخند خدا» و «رنج و رنگ» را در کارنامه خود ثبت  کرده است.
وي همچنين در سال گذشته به عنوان نفر اول بخش ويژه جشنواره بين المللي مطبوعات ايران برگزيده شد.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر و دانشگاه
دانش و پژوهش
مرز پرگهر
اقتصاد و بازار
دريچه هنر
آزمون و سنجش
ورزشي و در قلمرو ورزش
آگهي روزنامه آفرينش