حجت الله غنيمي فرد گفت: درحال حاضر ميزان صادرات نفت ايران 2 ميليون و 400 هزار بشکه است که فعلا تغييري نمي کند.
مديرامور بين الملل شرکت ملي نفت ايران درباره وضعيت صادرات نفت ايران گفت: به طور ميانگين در شرايط کنوني روزانه 2 ميليون و 400 هزار بشکه از نفت ايران صادر مي شود که اين ميزان از صادرات نفت ايران فعلا تغييري نمي کند مگر اينکه اوپک در اين باره تصميمات لازم را بگيرد.
حجت الله غنيمي فرد درباره وضعيت قيمت نفت گفت: پيش بيني مي شود قيمت نفت در سال جاري کاهش چنداني نيابد زيرا فصل تابستان از سويي آغاز شده وتقاضا براي نفت به دنبال شروع فصل پرمسافرت افزايش يافته و از سويي ديگر به دنبال آن فصل پاييز و افزايش ذخيره سازي ها آغاز مي شود.
به گزارش مهر، اين در حالي است که گزارش هاي منتشره درباره قيمت نفت حاکي است ميانگين بهاي هر بشکه نفت خام ايران در سبد نفتي اوپک در سال 2007 معادل 54 دلار و 50 سنت برآورد شده است، اين ميزان در سال 2011 با کاهش 11 دلاري به 43 دلار و 50 سنت در هر بشکه خواهد رسيد.
وي همچنين درباره واردات بنزين نيز گفت: درحال حاضر با توجه به اعتبار اختصاص يافته يعني 2/5 ميليارد دلار نسبت به واردات بنزين مطابق با برنامه اقدام مي کنيم و اين بودجه هنوز به اتمام نرسيده است.