جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
 ÝÑã ÏÑ ÎæÇÓÊ ÇÔÊÑǘ ÌåÇä ÇÞÊÕÇÏارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1387/08/25 - روزنامه مستقل سراسري صبح ايران(شنبه) نسخه شماره 3185


كوتاه و هنري

نام سريال «ورزي» بارديگر تغيير کرد;
دوران خاکستري، «عمارت فرنگي» شد

«کارآگاه علوي» براي چهارشنبه ها
سريال حسن هدايت تا دو هفته ديگر روي آنتن مي رود

در سومين تجربه کارگرداني;
«آنتونيو باندارس» فيلم 3بعدي مي سازد


«چه گوارا» ي «سودربرگ» به صورت نمايش ويژه در جشنواره آمريکاي لاتين اکران مي شود


نمايش «آتن مسکو» در کشور يونان اجرا مي شود


 كوتاه و هنري  

بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر
مهرشاد ملکوتي «نظام از راست» را صداگذاري مي کند

 با پايان مراحل توليد مجموعه تلويزيوني «عمارت فرنگي»، صداگذاري فيلم «نظام از راست» توسط مهرشاد ملکوتي آغاز مي شود.
  «محمدرضا ورزي» در گفت و گو با فارس با اشاره به پروژه  سينمايي «نظام از راست»، گفت: اين پروژه سينمايي که در مرحله فاين کات قرار دارد توسط مهرشاد ملکوتي صداگذاري خواهد شد و آهنگساز آن هنوز مشخص نيست. وي افزود:فرصت يک ماهه از تهيه کننده فيلم گرفته ام تا سريال به پايان برسد و سپس روند توليد «نظام از راست» را پي بگيرم. کارگردان «نظام از راست» درباره حضور اين فيلم سينمايي در جشنواره فيلم فجر گفت: من خيلي تلاشي براي رسيدن فيلم به جشنواره فجر ندارم اما در صورتي که فيلم آماده شد، اين اتفاق خواهد افتاد. براساس اين گزارش،اين فيلم قصه اي امروزي را روايت مي کند که در فضاي معاصر مي گذرد و درباره دزد و سربازي است که جاي آنها عوض مي شود و اتفاقاتي در طول داستان رخ مي دهد. فيلمبرداري اين پروژه که فروردين ماه سال جاري آغاز شده بود، ارديبهشت  به پايان رسيد و تدوين آن نيز در مراحل انتهايي است. اکبر عبدي، نصرالله رادش، ميرطاهر مظلومي، ليلا برخورداري، فريده دريامج، حسن رضياني، برزو تقي نژاد بازيگراني هستند که در «نظام از راست» نقش آفريني کرده اند. ديگر عوامل اين فيلم عبارتند از:مدير فيلمبرداري:مجتبي رحيمي، دستيار اول کارگردان :مسعود عجمي، صدابردار :مهران ملکوتي، تدوين :امير شاهوردي، طراح صحنه و لباس :محمدرضا ورزي ، منشي صحنه :حسن زماني، طراح گريم :شهرام خلج ، مجريان گريم:محبوبه صديق نيا، ميکائيل ثامني، مدير برنامه ريزي :محسن صادقي نسب،تهيه کننده:حبيب الله کاسه ساز،نويسنده:امير رسوليان.


4 نمايش در مجموعه تئاتر شهر روي صحنه مي  روند

4 نمايش اين هفته تالارهاي مجموعه تئاتر شهر روي صحنه مي رود.
به گزارش "آفرينش" اين هفته نمايش "خواستگاري" نوشته آنتوان چخوف به کارگرداني اسماعيل شفيعي ساعت 15/19،   تا 11 آذرماه در تالار سايه روي صحنه مي  رود.
نمايش " نيمکت خوشبختي" نوشته کبرا مولانژاد تا 19 آذرماه ساعت 19 به کارگرداني فرهاد شريفي در کارگاه نمايش اجرا مي  شود.
"کارناوال با لباس خانه" عنوان نمايش ديگري نوشته و کار چيستا يثربي است که تا 18 آذرماه ساعت 15/19 در تالار قشقايي روي صحنه مي  رود.نمايش "سير روز در شب" نوشته يوحين اونيل به کارگرداني اکبر زنجانپور هم تا 20 آذر ماه ساعت 30/18 در تالار چهارسو اجرامي  شود.

عضويت با تخفيف در مراکز فرهنگي هنري
منطقه بيست

مراکز فرهنگي هنري منطقه بيست به مناسبت هفته کتاب و کتابخواني با هدف ايجاد اشتياق و تسهيل دسترسي به کتاب و رواج فرهنگ کتابخواني اقدام به ثبت نام از اعضاي جديد با تخفيف نموده است.به گزارش آفرينش، اين تخفيف از تاريخ 22 آبانماه لغايت 28 آبان ماه 87 بوده و شامل تمام کتابخانه تحت پوشش سازمان فرهنگي هنري منطقه بيست خواهد بود.
به نقل از اين گزارش ثبت نام به صورت 50% تخفيف بوده و هيچ گونه محدوديت سني براي مراجعه کنندگان نيز نخواهد داشت.علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي توانند به نشاني: شهرري- ميدان نماز- بوستان وليعصر (ع)- فرهنگسراي ولا»- معاونت آفرينش اجرا مراجعه و يا با شماره تلفن 33370505 تماس حاصل نمايند.


  نام سريال «ورزي» بارديگر تغيير کرد;
 دوران خاکستري، «عمارت فرنگي» شد  

   مجموعه تلويزيوني ديکتاتور يا دوران خاکستري به کارگرداني «محمدرضا ورزي» به «عمارت فرنگي» تغيير نام داد.
 «محمد رضا ورزي» کارگردان اين سريال تلويزيوني در گفت وگو با فارس ضمن اعلام اين خبر گفت: «عمارت فرنگي» نامي است که بار دراماتيک و داستاني دارد و از کنايه اي سياسي برخوردار است و از ترکيب دو واژه قديمي تشکيل شده که به نظرم بهترين انتخاب براي عنوان اين سريال بود.
وي ادامه داد: تصوير برداري اين سريال ادامه داد و قرار است از 26 دي ماه از تلويزيون هر شب از تلويزيون پخش خواهد شد.
براساس اين گزارش،اين مجموعه تلويزيوني به دوران زندگي رضا شاه، از سقوط احمد شاه و بر سر کار آمدن رضا شاه و پايان دوران سلطنتش مي پردازد.
بنابر اين گزارش، عوامل سازنده سريال 15 قسمتي «ديکتاتور» عبارتنداز:
تهيه کننده:علي لدني، نويسنده و کارگردان:محمدرضا ورزي، مدير برنامه ريزي:محسن صادقي نسب، دستيار اول کارگردان:مسعود عجمي، منشي صحنه: حسن زماني،دستيار برنامه ريز:اميرحسين غفاري، دستياران کارگردان:حميد عجمي، مجتبي پورولي،فائزه کاکاوند، مدير تصويربرداري: مجتبي رحيمي، تصويربردار: فرشاد خالقي، دستيار اول تصويربردار:رضا ميرکياني، گروه تصويربرداري:حميد کاملي، محسن موسوي،محمد اللهياري، محمدرضا ملک محمدي، علي خميس آبادي، صدابردار: مهران ملکوتي، دستياران صدا:کيوان نصيري خرم،پژمان مشهدي،اشکان فتاحي،طراح صحنه:سهيل ميرسپاسي،دستيار اول طراح صحنه:سامان دلشاد،دستياران صحنه:امير بهرام کاويانپور،يوسف بهشتي،طراح لباس: رويا ابراهيمي،دستيار اول طراح لباس:حسين طهماسبي،خياط:حسيني،تدوين:جبلي، طراح چهره پردازي:شهرام خلج، مجريان چهره پردازي:هادي قاليخاني،مرضيه حق پرست،سعيد معظمي، جلوه هاي ويژه ميداني:داوود رسوليان،حميد رسوليان،جلوه هاي ويژه کامپيوتري:بهنام خاکسار،مدير توليد:سيد مهدي افتخاري،مدير تدارکات: حميد عباسي، دستياران تدارکات:محسن مهرباني، سجاد رحماني،حبيب عربخاني، مسئول اتوموبيل هاي قديمي:صابر ذاکري، مسئول هنروران:دهقاني،ترابري،نادر لطفي، محمد سلطاني،بهروز فرزانه،محمد مصور، مهدي قلي پور،محمد باقر سلي نبي،عليرضا دهدار.
بازيگران:سعيد نيک پور(فروغي)،احمد نجفي(رضاشاه)،محمد مطيع (اردشيرريپورتر) ، حسين محجوب (مدرس)، ميرطاهر مظلومي (احمدشاه)سپيده گلچين، چنگيز وثوقي، ليلا موسوي و خسرو فرخزادي.


  «کارآگاه علوي» براي چهارشنبه ها
 سريال حسن هدايت تا دو هفته ديگر روي آنتن مي رود  

پخش سريال «کارآگاه علوي» به کارگرداني حسن هدايت تا دو هفته ديگر در شبکه اول سيما آغاز مي شود.
به گزارش ايسنا، سري دوم سريال «کارآگاه علوي» که بار ديگر با بازي احمد نجفي ساخته شده است، درست يک سال قبل(آبان ماه 86) کليد خورد و از همان زمان سازندگان اين پروژه زمان پخش را پاييز 87 اعلام کردند.
تيزرهاي سريال «کارآگاه علوي» مدتي است که از شبکه اول سيما همراه با عبارت «بزودي» پخش مي شود و در نهايت چهارشنبه شبها به پخش سريال حسن هدايت که در مرکز سيما فيلم ساخته شده است، اختصاص يافت.
شبکه اول سيما هم اينک در باکس چهارشنبه شب هاي خود، سريال خارجي «کميسر لسکو» را به روي آنتن مي برد که تا دو هفته ديگر و با آماده سازي قسمتهايي از سريال «کارآگاه علوي» براي پخش، اين سريال ايراني جايگزين «کميسر لسکو» خواهد شد.
حميدرضا يراقچيان تهيه کننده و آهنگساز سريال «کارآگاه علوي» است; او پيش از اين در گفت وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا اعلام کرده بود که سريال «کارآگاه علوي» در قالب 18 قسمت به روي آنتن مي رود.
او همچنين در پاسخ به اين پرسش ايسنا که آيا تمايل به پخش «کارآگاه علوي» به شيوه سه روز در هفته دارد و يا ترجيح مي دهد سريالش هفته اي يک بار پخش شود؟ گفت که پخش يک روز در هفته را ترجيح مي دهد.
بر اين اساس به نظر مي رسد با تمايل اغلب کارگردانان و تهيه کنندگان به پخش هفتگي سريالهايشان، شبکه اول سيما شيوه پخش يک سريال به صورت سه روز در هفته را به فراموشي بسپارد.


 در سومين تجربه کارگرداني;
 «آنتونيو باندارس» فيلم 3بعدي مي سازد  

«آنتونيو باندارس» بازيگر و کارگردان اسپانيايي، سومين فيلم خود را با نام «گوليور»، به شيوه سه بعدي کارگرداني مي کند.  به گزارش  فارس، سينماي اسپانيا با ورود به يک وادي جديد، موقعيت بهتري براي خود دست و پا مي کند. بنا بر اين گزارش، سينماي اين کشور که ضعيف ترين بازار سينمايي را در بين کشورهاي پيشرفته و اروپايي دارد، براي کسب موقعيت بهتر به سراغ سينماي سه بعدي مي رود. صنعت سينماي اسپانيا گوي طلايي خود را پيدا کرده است. در چنين اوضاع و احوالي تهيه کنندگان سينمايي در اين کشور اروپايي به سرعت، به توليد فيلم هاي سه بعدي روآورده اند و همين روزهاست که عينک هاي پلاستيکي مخصوص تماشاي فيلم هاي سه بعدي، يکي از ضروريات سينما رفتن در اين کشور شود. «آنتونيو باندارس» بازيگر سرشناس اسپانيايي که سال قبل دومين فيلم سينمايي خود را در مقام کارگردان ساخت، در مادريد اعلام کرد که سومين فيلم سينمايي او به عنوان فيلمساز به شکل سه بعدي توليد خواهد شد.


 «چه گوارا» ي «سودربرگ» به صورت نمايش ويژه در جشنواره آمريکاي لاتين اکران مي شود  

فيلم «چه گوارا» ساخته  «استيون سودربرگ» که در شصت ويکمين جشنواره کن به نمايش درآمد به صورت نمايش ويژه در جشنواره  فيلم آمريکاي لاتين در کوبا اکران خواهد شد.
 به گزارش  "ايسکانيوز" به نقل از خبرگزاري رويترز; برگزار کنندگان جشنواره  فيلم آمريکاي لاتين در کوبا اعلام کردند: امسال 114 فيلم از کشورهاي آمريکاي لاتين در اين جشنواره شرکت کرده اند.«استيون سودربرگ» در اين فيلم به روايت زندگي «ارنستو چه گوارا» پرداخته است و «بنچيو دل تورو» براي بازي در نقش رهبر انقلابي آرژانتين توانست جايزه  بهترين بازيگر مرد جشنواره  کن را از آن خود کند. فيلمنامه فيلم «چه گوارا» را «هاگ ديويس» نوشته است.
«استيون سودربرگ» گفت: هدف از ساخت اين فيلم به تصوير کشيدن شخصيت چه گوارا و نقش او در به وقوع پيوستن انقلاب کوبا است و «خاوير باردم» در نقش «فيدل کاسترو» و «بنيامين برات» در نقش «اينت» دوست چه گوارا بازي کردند. 


  نمايش «آتن مسکو» در کشور يونان اجرا مي شود  

کنسول يونان، از گروه نمايشي «آتن مسکو» براي اجرا در اين کشور دعوت کرد. ايسميني پاناگومولول کنسول سفارت يونان ، بعد از ديدن نمايش "آتن مسکو" به کارگرداني کتايون فيض مرندي، از اين گروه نمايشي براي اجرا در کشور يونان دعوت کرد. وي که از قبل با قصه اين نمايش آشنا و اجراهاي ديگري از اين کار را در يونان ديده بود، اجراي گروه را متفاوت دانست و از کار کردن در ارتباط با موضوع زنان استقبال کرد.
کنستانتين پاساليس -رايزن فرهنگي يونان نيز که خود دانش آموخته تئاتر است ، بعد از ديدن اين کار با تشويق گروه نمايشي براي اجراي موفقي که داشتند،عنوان کرد: فضاي نمايش کاملا باورپذير و کار با تحليل درستي اجرا شده بود.
او نيز که پيش از اين ، اجراهاي سولاکيدوس و ديگر کارگردانان يوناني را از اين نمايش ديده بود، با اشاره به اجراي اين گروه ايراني از متن " آتن مسکو" ، يادآور شد: نمايش نه فضايي کاملا غمگين و نه فضايي سرشار از شادي داشت ، بلکه ترکيبي از هر دو فضا را براي تماشاگر تداعي مي کرد و اجرايي متفاوت با کارهايي بود که پيش از اين از اين متن ديده بودم.
نمايش «آتن مسکو» نوشته اودوتيموز سولاکيدوس و کارگرداني کتايون فيض مرندي با بازي الهام پاوه نژاد، الهام کردا و رويا ميرعلمي ، تا پنجم آذر ماه ساعت 30:17 در تالار اصلي مولوي اجرا مي شود.


 
ورزشي و در قلمرو ورزش
سياسي
دريچه هنر
دانش و پژوهش
اقتصاد و بازار
مرز پرگهر
خبر و دانشگاه
آزمون و سنجش
آگهي هاي روزنامه آفرينش